Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes bemutatkozása
A Balaton déli partján fekvő Balatonszemest Balatonlelle, Balatonőszöd és Balatonszárszó között találjuk. Ebben a szép, fürdőzésre invitáló városban várja vendégeit a Szindbád Wellness Hotel. 38 szobája, lakosztályai, apartmanjai, nyaralóháza az igények széles palettáját szolgálja ki.
A szálloda parkosított kertje, wellness részlege és gondosan szervezett programjai között kicsik és nagyok egyaránt könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő szórakozást, kikapcsolódást.
A karácsonyt töltöttük itt a családommal. Mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek, a vacsora is maximálisan jó volt, minden isteni finom volt, csak ámultunk. :) A 25-ei zenés esten is nagyon jól éreztük magunkat. A wellness részlegben például a jakuzzi vize egy picikét lehetne melegebb, az úszómedence pedig sajnos nagyon hideg volt.
A szobánkkal meg voltunk elégedve, bár mi az apartmanházban voltunk. Negatívum: A WiFi szörnyen rosszul működött. . . Idén a szilvesztert is ott tölti a család egy része. Visszatérünk még. Összességében 4 csillagot adok rá a max 5-ből. :)
pozitív: személyzet nagyon kedves volt és segítőkész, wellness negatív: külön fizetni kellett, ha az ember rántottát kért reggelire, a vacsoránál a jókai bableveshez, ha tejfölt kértél, azért is külön kellett fizetni. A szoba szellőzése nem működött.
Ha nem volt nyitva az összes ablak, akkor iszonyatosan párás volt a levegő a fürdőköpenyektől és a törülközőktől, így viszont nagyon hideg volt, mert a fűtés amúgy is nagyon gyengén működött. A wifi egyáltalán nem működött.
Mi a párommal voltunk ,remek helyet kaptunk ugyan abban az épületben volt a Wellness rész ahol mi laktunk így nem kellet az udvaron át menni csak a lépcsőn le kellet sétálni.A reggeli és a vacsora is bőséges és nagyon választékos volt. A ki szolgálás kiváló ,udvariasok és szolgálat készek .
Egy-két helyen jártunk már, panziótól a ****-ig, de reggelire a tojásrántottáért - ezt a hotelt kivéve -pluszban fizetni még sehol sem kellett. Az ételek egyébként finomak voltak. Az egyik ágy minden fordulásnál nyikorgott, a műanyag WC-ülőke annyira kopott volt, hogy először koszosnak hittem. A wellness átlagos.
A játszószoba elég puritán,a takarítására jobban odafigyelhetnének. A virágos ládákban az automata öntözőrendszer is csak a gazt locsolta. A személyzet kedves és segítőkész, a kültéri medencék jók és a környezete is rendezett. Kisgyerekkel nagyon messze van a parttól. Nekünk nem jött be.
Nagy csalódás volt egy éléggé drága wellness hotelben a nagyon sok lépcső miatt és a lift helye is meg van , csak nincs meg csinálva. A svéd asztalos ételek jók voltak ,csak messze voltak az asztaloktól. A szobákban nincs klíma , ez a szálloda értékét nagyon le húzza. A parkolás a szálloda előtt össze-vissza volt ez a vendégek hibája.
A wellnessz úszómedencéje kissé hideg ,de a többi kárpótólja a vendégeket. Az ágyak kényelmetlenek,berendezés retros. Étkezés kiváló,és a kiszolgálás is.Lehetne kicsit közelebb a parthoz.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a családommal.A kiszolgálás, a személyzet,a wellness és az ételek első osztályú . Egyedül a játszószobát hiányoltuk a gyerekeknek.
A május elsejei hosszú hétvégét töltöttük itt, sajnos az idő még nem tette lehetővé a kinti medence használatát, a belső medence pedig nagyon hideg volt. Több észrevételem is van, pl. a wellness törülköző, ami gyakorlatilag egy szauna lepedő szerűség és tilos kivinni. Üres poharat sem lehet kapni, csak a szállodában vásárolt italok fogyaszthatók.
3 éjszakát töltöttünk el a hotelben.Összességében minden jó volt csak a wellnessben 2 napig hideg volt a víz.Egy hölgyet kivéve a személyzet kedves,segítőkész volt.Az ételek finomak voltak. A jó idő kárpótolta a wellness hiányát. A kinti medence szuper.Sok volt a szúnyog de erről nyilván nem a hotel tehet.
Az utolsó pillanatban keresgéltem, a húsvéti hétvégére valamilyen kikapcsolódást. Igy utólag, csodálom, hogy sehol máshol, de Balatonszemesen, a Hotel Szindbádban, még volt szabad hely. Mindennel, maximálisan, megvoltunk elégedve! Örömmel visszatérnék bármikor oda, sőt szivesen ajánlom, a barátoknak, ismerősöknek! Köszönöm, a személyzet kedvességét! ! ! Itt tényleg a vendég az első!