Így is ismerheted:Római katolikus Szűz Mária kápolna
4,3
4 értékelés
Római katolikus kápolna Balatonszemes bemutatkozása
A Balatonszemesen található katolikus kápolna 1945-ben épült. Napjainkban is aktívan használják misék megtartásához, azonban csekély méretéből adódóan ezeket a kápolna előtt tartják a szabadban.
A Bagolyvár utca önmagában is nagyon hangulatos, amíg Balatonszemesen voltunk, többször végigsétáltunk rajta (és másnak is ajánlom! ). Este sötétben észre sem vettük a kápolnát, csak másnap, amikor erre jártunk megint. Bájos épület, előtte a szabadban a padokkal a fák között. Nem tudunk bemenni, így kívülről néztük be. Érdemes megállni egy pillanatra itt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.