Piki Centrum Étterem Balatonszentgyörgy bemutatkozása
Ha éhes vagy, vagy csak egy picit megpihenni szeretnél. . . . akkor légyszí válassz minket. . . jó szívvel és barátsággal fogadunk. - Az M7-es autópályától 4 km-re, a 76-os út mellet, Balatonszentgyörgyre megérkezve "a zölden és néha pirosan is világító, gyalogos átkelőhelynél" találsz meg minket.
- Magyaros és a nemzetközi konyha ételeit nálunk megtalálod. - Naponta és hetente váltakozó menü ajánlatok. - CSOPORTOK étkeztetésében helyben és kiszállítva is nagy tapasztalattal rendelkezünk. - Családi- és céges rendezvényeknek külön terem biztosított. - Élelmiszer üzletünk (RealPiki kisABC)a Real üzletcsoport tagja, állandó országos akciókkal.
Út mellett elő megálló Pest felől. Van bőven konkurencia a településen, most kipróbáltuk ezt az éttermet is, és jól tettük, tetszett! ! Pincérek kicsit fáradtak, de ki nem az 39 fokos hőségben. Tették a dolgukat, jöttek-mentek, kedvesek voltak! Étlap bőséges, egyszerűtől a puccos ételekig, lehet találni kedvünkre valót, amire nem is kellett sokat várni.
Ízletes, adag bőséges, megfelelő, nem volt kifogásom. Nem egy csillogó villogó exkluzív hely, egy forgalmas út mentén betérő, de ezt a funkciót maximálisan, és tökéletesen ellátja. Ha erre járunk, ezt a helyet fogjuk választani a barátságos áraival!
A 2016 tavaszi affér után ősszel borzongással haladtam el mellette. Majd lezártuk a 2016-os évet. . . . az idő tompítja a negatív élményeket. 2017. Junius --- Csak hiányzik az itt kapható kiváló minőség. 06. 19. Este fél kilenc, egy kellemes nap után a kehidai fürdőben kellően ellazulva félretéve a negatív emlékeket betérek.
Fiatal, friss, udvarias pincér, korrekt kiszolgálás, ahogy az ember elvárná. . . 06. 24. délidőben Két éltesebb(korosabb) pincér kajánul közli - miután két percig tudomást sem vesznek rólam az elmélyült beszélgetésük közben - legalább fél órát kell(ene) várnom. . . . várok én, csak máshol. . . hmmm
06. 25 délidőben ismét egy "régi" páros. . . . . csak apró vitánk támad arról, hogy hány tartóba kellene csomagolni a rendelést(2 adag). A pincér "Úr" dohog, morog, bírál, láthatóan dühös, hogy felülbírálom az elképzelését. . . . . . vendégbarát? , aligha. Kedves Kiss József, üzletvezető Úr ! Maradéktalanul kijavította a hibát, köszönet érte. Sajnos a régi személyzet továbbra sem vendégbarát, és ez - szerintem nagy baj. Vajon hány vendég lesz egyszeri betérő, a vendégbarátnak nehezen nevezhető hozzáállásuk miatt ? ? Mennyi bevétele eshet ki a helynek emiatt ? ? Érdemes a kiváló konyhát egy kelletlen személyzettel lerontani ? ?
Óriási csalódás. . . Egy éve még a legjobbnak neveztem az éttermet, de a mostani tapasztalatom alapján már sajnos kerülni fogom. . . . . jónagy ívben annak ellenére, hogy az étel minősége kiválló. A történet sajnos mindennapos és banális, ez történik, ha valakit megcsap a pénz csábítása.
Már 2015 őszén és sajnos most 2016 Júniusában is megpróbáltak ÁTVERNI. Egyszerűen mást próbáltak számlázni, mint amit kértem és kaptam. Jelesül tartanak az étlapon köretként dödöllét és főfogásként pici eltéréssel ugyanazt dupla áron. Mindkét alkalommal, a köretes verziót kértem, és a főfogásos árat próbálták velem kifizettetni. Ősszel, még - mivel egy fiatal látszólag kezdő - pincérnő követte ezt el, a véletlen számlájára írtam. Most pár napja viszont egy vérprofi és ehhez társuló korú (törzs, vagy beltag) volt a próbálkozó, és mivel jeleztem, hogy én nem a főfogást kértem, pikkirt megjegyzést engedett meg magának, és [moderálva - a szerk. ] módon - hogy mégis Ő legyen a nyertes - erősen megkurtitotta a mennyiséget. Ezzel betelt a pohár. Ide SOHA TÖBBET. . . .
Piki Centrum Étterem válasza
Tisztelt Úram! Csak annyit tudok mondani, nagyon sajnálom, ami Önnel történt nálunk! Elnézést és bocsánatot kéerek. A hibát kijavítottam, most már csak kizárólag köretként szerepel a dödölle az étlapon! Ha netán felénk jár, kérem gondolja újra, hogy betér hozzánk, -személyesen is szeretnék elnézést kérni Öntől.
Vannak jó helyek az országban . A Piki Étterem Balatonszentgyörgy nagy meglepetés volt számunkra. Évek során nagy ívben elmentünk mellette. Kár volt. Már az étlapnál ámultunk,hogy milyen nagy a kínálat. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással sem volt semmi gond. Az árak is nagyon jók. Ajánlani tudom másnak is ha arra jár térjen be. . .
Vannak jó helyek, vannak jobbak, és vannak utolérhetetlenek. . . mint ez is! Több ételüket kipróbálva, nehezen hiszem el, hogy bármilyen ételt el tudnának rontani. A Bakonyi betyárgulyás egyszerűen isteni, egy mesteri utolérhetetlen ízorgia. A Tejfölös erdei gombalevesük a harmónia netovábbja.
A ‘Gyergyóigulyás’ csípõsen egy finoman raffinált fogás. A Tejfölös somogyi dödölle egy autentikus időutazás. A Tenkeshegyi sertéspaprikás galuskával a pörköltek pikáns királya. A “PIKI BÕSÉGTÁL” . . . több mint a felét csomagoltatni kellett. A Pacaljuk fenséges, a nejem szerint. Mindehhez gyors és figyelmes kiszolgálás valamint szolid árak tartoznak. Versenyben volt a Csillagvár étteremmel. . . picivel ugyan, de győzött. Köszönet az élményekért, tavasszal visszatérünk ! !
Nagyon kellemes hangulatos hely a kiszolgálás tökéletes gyors és gondos, odafigyelnek a vendégre. Az ételek minősége kiváló, magyaros izek , tálalás stb. Mindegy mikor érkezik a vendég mindig naprakész menüből, étlapról választhat az ember. A bográcsos pacal verhetetlen. Italokból bőséges a választék. Ajánlhatom mindenkinek.
A legfinomabb ételeket itt ehetjük a Balaton környékén. Többféle menüből, napi ajánlatokból, étlapról választhatunk a sok-sok fajta finom ételből. Még sosem okozott csalódást. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves, segítőkész. A tisztasággal sincs probléma. Bátran ajánlom mindenkinek!
Nagyon kellemes a hely. Baráti ebédhez, családi összejövetelekhez egyaránt kiváló. Számomra a kedves kiszolgálás a széles ételválaszték és az ételek gyors elkészítése volt a legnagyobb pozitívum. Gazdag palettán válogathatunk a borok közül is, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
A hely atmoszférája kellemes, egyszerű, hangulatos. Mindenki, elégedetten távozhat az étteremből. Csak ajánlani tudom!
8710Balatonszentgyörgy, Csillagvár u. 1.
06 85 703 662
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü házhozszállítás kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín szabadtéri széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége