Kiváló 2017. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Óriási adagok, nagyon hangulatos a terasz sehol egy pókháló, vagy por, pedig a terasz nagyon klasszul be van rendezve különböző szép, régi tárgyakkal amelyeken megülhetne.. A vendég a király, sürögnek, forognak a pincérek, akik nagyon készségesek, kedvesek! Nagyon jó a saját parkoló, az ebéd végén ajándék röviditallal kínáltak bennünket! Az árak is teljesen barátságosak. A folyóbor választékot kicsit keveselltem, de igazán ez az egyetlen kifogásom.. Ettől függetlenül jár az 5 csillag!!! További sok sikert a helynek! Jó szívvel ajánlom!
A parkolási lehetőség átlagon felüli. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek finomak és bőségesek. Az ár/érték arány jó. A hangulat nagyon jó. A környéken több éttermet kipróbáltunk, ez messze a legjobb!
Balatonmáriafürdőn nyaralt a család. A tulaj javaslatára mentünk a Kukorica csárdába étkezni. Nem csalódtunk. Nagyon finom ételek, és jó adagok. Gyors, kedves kiszolgálás. Látványos környezet. Jó hangulat. Így többször is itt ebédeltünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a parkolás, saját...
Klassz hely, sokszor járunk ide. Minden megfelelő, kedves személyzet,finom ételek. Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Sokszor teltházas ajánlott asztalt foglalni