Kiváló 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kellemes hangulatú étterem.Tiszta rendezett udvar.Olyan vendég csalogató. Bent is hasonló környezet fogadott minket.A pincér kedves barátságos. Sokan voltak majdnem telt házas volt az étterem de sem az italra sem az ételre nem kellett sokat várni.Nagyon finom volt minden és bőséges.Az ár is korrekt.Mindennel megvoltunk elégedve.Ha arra járunk biztosan betérünk még.
A parkolási lehetőség átlagon felüli. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek finomak és bőségesek. Az ár/érték arány jó. A hangulat nagyon jó. A környéken több éttermet kipróbáltunk, ez messze a legjobb!
Balatonmáriafürdőn nyaralt a család. A tulaj javaslatára mentünk a Kukorica csárdába étkezni. Nem csalódtunk. Nagyon finom ételek, és jó adagok. Gyors, kedves kiszolgálás. Látványos környezet. Jó hangulat. Így többször is itt ebédeltünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a parkolás, saját...
Klassz hely, sokszor járunk ide. Minden megfelelő, kedves személyzet,finom ételek. Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Sokszor teltházas ajánlott asztalt foglalni