Kiváló 2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tanári karral jártunk ott, igazából évzáró ebédet kaptunk. Azt választhattunk, ami az étlapon van, így olyat kértem, amit magam nem tudnék megfizetni. Elképesztően finom volt. A többiek sem elégedetlenkedtek, ha nagy a csönd étkezéskor, akkor nem rossz az étel. :) Ha valakinek speciális kérése van, azt is pillanatok alatt megoldják. Nagyon kedvesek a pincérek, nagyon finomak az ételek és a hely hangulata elkápráztató mind kint, mind bent. Igazi magyaros külső és kiszolgálás. Ha vendéget étterembe akar vinni az ember, akkor ide kell menni, mert hibátlan, nálam különdíjasok.
A parkolási lehetőség átlagon felüli. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek finomak és bőségesek. Az ár/érték arány jó. A hangulat nagyon jó. A környéken több éttermet kipróbáltunk, ez messze a legjobb!
Balatonmáriafürdőn nyaralt a család. A tulaj javaslatára mentünk a Kukorica csárdába étkezni. Nem csalódtunk. Nagyon finom ételek, és jó adagok. Gyors, kedves kiszolgálás. Látványos környezet. Jó hangulat. Így többször is itt ebédeltünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a parkolás, saját...
Klassz hely, sokszor járunk ide. Minden megfelelő, kedves személyzet,finom ételek. Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Sokszor teltházas ajánlott asztalt foglalni