A Club Aliga kellemes zöld környezetben, gyönyörű ősfás parkban helyezkedik el, Budapesttől egy órás útra autóval. A különböző kategóriájú szálláshelyek több épületben találhatóak, a komplexumot két kilométeres strand és vendéglátó helyiségek egészítik ki, ideális helyet biztosítva pihenésre vágyó családoknak és bulizni vagy sportolni kívánó fiataloknak egyaránt.
Kis gyermekekkel nagyon ideális üdülőhely (lenne), ahol közel van a strand, hatalmas területen helyezkedik el a játszótér, napernyővel védett homokózó, biztonsági őrökkel védett, sok lehetőség van sétára stb. Azonban a szállodák és melléképületek rendkívül lelakottak, kopottak (különösen a III-as szálló), amihez képest még a nem túl magas szobaár is túlzás.
Az egész komplexumra ráférne egy nagyon alapos felújírás (a fürdő még éppen elfogadható kategória), bár már az is sokat segítene, ha alaposan ki lenne takarítva, beleértve a szállón kívüli épületek (pl. kisgyerekes játszóház) pókhálótalanítását, ablakpucolását, kiszellőztetését. Persze felújítás után - gondolom - az árkategória is változna. A személyzet, beleértve a büfék eladóit is nagyon kedves, a reggeli bőséges, és minden életkor számára megfelelő. A park rendben tartott és nagyon szép, bőven van hely. Komfort kategóriában a családi szobák két légterűek, ami nagyon hasznos kis gyerek mellett. Ám lehangoló látni a sok elhanyagolt villát, éplületet. A büfésor kínálata kissé egyhangú, jó volna több készétel, rendszeres gyümölcsárus. (Pár nap volt barackárus, és nagyon sokan vásároltak tőle, így biztos lenne rá igény a sok olajban sült ételféleség és édesség után. ) A parkolás jól megoldott. Rossz idő esetén benti programkínálat nem nagyon van. Az kevésbé tetszett, hogy minden egyéb szolgáltatásért elég sokat kellett fizetni pl. ugrálóvár 500 Ft/8 perc Hétköznapokon jóval kevesebben vannak, és nyugodtabb, de hétvégén több az egyéb program. Elképzelhető, hogy még visszatérünk, mert a gyerekeknek nagyon tetszett a nagy tér, de talán nem a III-as szállóba.
A környezet egyedülállóan szép. Hatalmas őspark, közvetlenül a Balaton partján, rengetek kikapcsolódási lehetőség, saját kikötő, retro érzés, lángos, sült hal. Szuper konyha, kedves kiszolgálás, ideális nyaralóhely családoknak és a fiatalok hatalmas bulikat csaphatnak itt. Mi kihasználtuk mindkettőt, családdal és nagy társasággal érkeztünk. Szuper jól éreztük magunkat.
Sziasztok! Imádtam itt lenni, nagyon egyszerű az a rész ahol mi voltunk ahol a recepció is található, de nagyon nagyon kedves volt a kiszolgálás és mindenki nagyon kedves volt! Az árak is nagyon megfelelőek voltak! Aki kikapcsolódásra, strandolásra, kirándulásra, szórakozásra vágyik egyszerre, annak ez a legszuperebb hely ahova jöhet a Balatonhoz!
Minden nagyon igényesen és kulturáltan van megcsinálva és én igazán jól éreztem magam itt! Megfelelő azoknak akik családdal, baráti társasággal vagy akár csak kettesben szeretnének lenni! :)
2013. nyarán töltöttünk el 3 napot a férjemmel és a két fiúnkkal. A szálláshely gyönyörű helyen fekszik a Balaton közvetlen partján. Gyönyörű zöld övezetben, saját stranddal rendelkezik. A félpanziós ellátás nagyon finom ételekkel és bőséges kínálattal minden igényt kielégít. A szállás az ami számunkra hagyott kívánni valót maga után.
Pókok voltak a folyosón végig és bent a szobában is. Ez számunkra rossz élmény volt. Gyermekes családoknak is kitűnő szálláshely, hiszen egész nyáron rengeteg program van a gyerekeknek.
Aki a szobát csak alvásra akarja használni, annak megfizethető, jó választás ez a hely. Én gyerekként többször megfordultam itt, amikor még "párt üdülő" néven futott. Az akkori elegancia mára teljesen eltűnt, halottaiból próbálják az üzemeltetők több-kevesebb sikerrel feltámasztani.
Egy épületet újítottak fel teljesen,itt a bútorok jó részét is kicserélték,a többiben maradtak az agyonhasznált, foltos bútorok, berendezési tárgyak. Az étterem, és a presszó is megmaradt a régi formájában,gyakorlatilag egy festésen eshettek csak át. Azonban saját hajókikötője van a hatalmas ősfás parknak, ami gyakorlatilag egész Balatonaliga vízpartja, ők, és akik a víz szerelmesei, nagyon jól fogják itt magukat érezni valószínűleg.