2022. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. május 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda a kissé lepukkant vasútállomással szemben van. A környezet szebbé tétele még az önkormányzatnak komoly feladat lesz, hiszen fontos az összkép is. Viszont, ahogy beléptünk a szállodába kellemes, barátságos recepció és recepciós fogadott. Korábban érkeztünk 2 órával, ennek ellenére elfoglalhattuk szobánkat, mely a második nagy meglepetés volt! Tágas, nagy szoba, kényelmes franciágy és hatalmas hozzá tartozó fürdőszoba, ahová még egy szekrény , vagy szárító simán beférne. A szobához egy kis erkély is tartozott. A WIFI kiválóan működött mindenhol.
Félpanziós ellátás volt a szoba árában, svédasztalos volt a reggeli és a vacsora. A szakács rendkívül jól főz, a díszítés is már étvégygerjesztő volt. Egy nap ebédeltünk is ( mely nincs benne a félpanzióban) , tartalmas, jó ízű és nagy adagokat kaptunk.
Mivel hétköznap voltunk, nem volt sok vendég a szállodában ( Mi nem is bántuk:) ) , a medencét is szinte magunkban élvezhettük. Nagyon szimpatikus , hogy a szálloda szomszédságában lévő gyógyfürdőt is ingyen használhattuk, melyben többféle medence , jobbnál-jobb szauna várja a vendégeket.
Szokásunk, hogy helyi maszírozásra is befizetünk , most egy svédmasszázst választottunk: ezzel is nagyon megvoltunk elégedve .
Összességében jó szívvel ajánlom azoknak akik aktív pihenésre vágynak , és nem akarnak kimozdulni a szálloda területéről.Mi biztos, hogy ősszel még visszatérünk!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Kamilla további értékelései
2024.11.04a párjával
Nagyon jól éreztük magunkat, az elvárásainknak maximálisan megfelelt. A kényelem, az tisztaság tökéletes. Az étkezések változatosak, bőságesek. A gyógyfürdő tökéletes!, a szomszédos fürdőt is kipróbáltuk, de a Hotel fürdője azoknál is jobb volt. Szaunáért érdemes csak átmenni. Aki gyógyvízre...
2024.09.11a párjával
4 csillagos szállodai szoba klíma nélkül. Fürdőszoba nagyon lelakott. Mosdókagyló törött. Zuhanytálca nagyon csúszik, ráadásul lejtős, kapaszkodó nélkül. Zuhanyfejet nem lehet rögzíteni. Takarítás nagyon gyenge, ablakok csupa pókhálósak. Trezor rendben lenne, ha rögzítve lenne, így rögzítés...
2024.08.19a párjával
Jól éreztük magunkat, a szállással, az étkezéssel, a személyzettel és a fürdővel is meg voltunk elégedve. Az viszont nagyon zavaró volt, hogy sok szobában nincs beállítva az az ajtóbehúzó hidraulika. Ezért voltak olyan időszakok amikor egy perc alatt akár ötször is bevágódott egy-egy ajtó,...
A Hotel Kamilla legnépszerűbb csomagjai
Őszi Basic Kamilla
Senior nyugdíjas csomag hétközben, fürdőbelépővel
Ősz a Kamillában fürdőbelépővel
Napi árak félpanziós ellátással, fürdőbelépővel (1 éjtől)
77.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval