Nagyon jó eldugott helyen van, mint egy ékszerdobozban egy ékszer az ikerházak, amelyek maximálisan felszerelve, igényes bútorokkal, kényelmes ággyal, kedves fogadtatás házi pálinával wellcome drink a házigazdától. Grillezési lehetőség, kisgyermekeknek játszótér hinta, homokozó. A házaktól pár méterre erdős rész, csodás reggelek és éjszakák.
Aki szereti a csendet, nyugalmat, a hegyvidéket, a túrázást, a kikapcsolódást és a csodás csillagos égboltot, annak ajánlom ezt a szállást. Két ház van, mindkettőben 4 szoba, mindegyik fürdőszobás, nagyon kényelmes. Van nappali és konyha mindkét házban. A ház domboldalon van, rétekkel körülvéve.
Csodás rálátással a Bükk hegységre és a völgyben lévő kis falura, Bánhorvátira. Pár száz méterre van egy sütöde, ahol friss kenyeret lehet venni. A házigazdák nagyon kedves emberek, fogadásnál pálinkával és kemencében sült pogácsával kínáltak bennünket. Lehet kemencés ételt rendelni náluk, nagyon finom és kiadós volt a vacsora, amit mi rendeltünk. Családdal mentünk, 18-an voltunk, 5 család, 10 felnőtt és 8 gyermek. Nagyon jól éreztük magunkat, a kicsiknek hinta, csúszda, homokozó van. A csend, a tücsökzene, éjszaka a csodálatos csillagos ég, én még ennyi csillagot nem láttam. . . . . Közelben a Lázbérci víztározó nagyon jó túrázási lehetőség, no és a Bükk. Horgászásra is van lehetőség. Szintén közel van Vadna, ahol egy kis vízi paradicsom van kialakítva, érdemes utána nézni. Belépő nagyon kedvezményes. Egyetlen megjegyzésem lenne, nincs TV csak a nappaliban. Ez egy nagy társaság esetén nem gond, de ha több család van, akkor problémát okozhat a különböző tv nézési szokások miatt. Javasolnám a szobákat tv-vel felszerelni. Nekünk ugyan nem hiányzott, de nem árt erre is gondolni. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos csak 4 napra mentünk, szerintem akár 2 hetet is el lehetne itt tölteni. . . Csak ajánlani tudom.