Sajnálom hogy pont ezt a szállást választottunk a hétvégi pihenésre,nem gondoltuk volna hogy az éjszakánkat egy csapat artikulálatlanul ordibáló részeg tönkre vágja, akik ott tartottak legénybúcsút. . Ezzel mi is elbúcsúztunk a kempingtől, örökre. . Az értelmes úriemberek úgy gondolták, milyen jófejség ha hajnal 4 ig üvöltetik a zenét, ordibálnak és rúgják a palánkot focilabdával.
. Éjszakáig üvöltött a zene a kemping "sörözőjéből" sátrunktól kb. 10 méterre. Persze személyzet sehol. . másoktól megtudtuk hogy gyakran előfordul itt ez a probléma.
Azért választottuk hétvégére a Bánki tavat, mert azt olvastuk róla, hogy csendes, nyugodt kis hely. A kempingbe sátorral mentünk, de pihenésről szó nem lehetett, hajnali fél 4-kor a faházaknál még ezerrel bömböltették a zenét. Elvártuk volna, hogy a kemping személyzete figyelmeztesse a társaságot, hogy itt mások is vannak, akik éjjel aludni szeretnének, de ezt sajnos nem tették meg.
Továbbá igen zavaró volt, hogy a kemping területére nem csak az ott lakók léphettek be (máshol karszalagot adnak a kemping lakóinak), hanem a tó melletti sétányról bárki bejöhetett a büfébe az állandóan nyitott kapun. Ezért semmit nem mertünk elöl hagyni, mindenünket az autóba zártuk. A WC-ben több alkalommal nem volt WC-papír.