A Bánki-tó partján, Budapesttól 65 kilométerre, Nógrád megyében található a Tó Wellness Hotel. A szálloda szolgáltatásaiból adódóan alkalmas egyéni utazók és csoportos rendezvények számára is, wellnessrészlege és a közelben található Kalandpark lehetősége nyújt aktív szórakozásra és kikapcsolódásra egyaránt.
Várakozással vegyes izgalommal érkeztünk a Tó Wellness hotelbe, hiszen nem jártunk itt korábban és szerettük volna, ha jó ár-érték arányú szolgáltatást kapunk. Mindennel meg voltunk elégedve. A környezet igazán impozáns, erdő, dombok-hegyek és a Bánki-tó együttesen gyönyörű tájat varázsol minden napszakban az arra látogatók szeme elé.
A szálloda környezete rendezett, sok szép virág, növény. Tisztaság kívül is és az épületen belül is. A felújított hotel és az étterem modern, harmonikus színeket használó belső kialakítást kapott. Tetszetős, szerethető. A személyzet végzi a feladatát, nem hivalkodóan, érezni nem vendég van az ott dolgozókért. Az ételek finomak voltak, a választék a svédasztalos étkezéseknél megfelelő, amit fogyasztani lehetett az ízletesen elkészített volt. A szobából a kilátás a tóra, erdőre csodálatos, az erkély és a szoba rendezett tiszta. Kellő térrel rendelkezett mindkettő. A wellness részben több kisebb-nagyobb medence élményelemekkel, szaunák. Amit kaptunk, az alapján minden korosztálynak csak ajánlani tudom a hotelt. Aki megteheti menjen, remélem a hotel tartani fogja cserébe a színvonalat.
Házassági évfordulónkra férjemnek szerettem volna meglepetést. Három gyermekünket beavattam, munkahelyeken elintéztem a szabadságot, Édesanyámat megkértem,hogy gondoskodjon a fiúk étkezéséről. Szerdán este az ünnepi vacsoránál adtam oda páromnak szépen becsomagolva a kinyomtatott visszaigazolást. Egy napja volt,hogy lelkileg felkészüljön.
Győzködtem,hogy nézze meg a képeket a szállodáról azt felelte " legyen ez is meglepi". Elérkezett a péntek. A valóságban még szebb a hotel. A recepción a hölgyek mosolygósak,kedvesek. Nem is számítottam arra,hogy a tóra néző teraszos szobát kapjuk. Az étteremben a kiszolgálás kifogástalan az ételek nagyon ízletesek. Folyamatosan pótolták az elfogyott ételeket. A választék változatos. A személyzet segítőkész. A szolgáltatások kifogástalanok. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mesevilágot!
Tó Hotel rendkivül szép, mesés helyen épült. A panoráma a szobából és az étteremből gyönyörű. A wellnes rész is igényes, tiszta. Szoba amiben voltunk tágas, igényesen berendezett. A reggeli bőséges, de a vacsoránál több választékra számitottunk, de ami volt az nagyon finom. Étkezések vége felé is tele voltak a tárolók.
Régen - még lánykoromban - sokat jártunk Bánkra, a tóra fürödni. Már akkor is nagyon elnyerte tetszésemet ez a környezet és most, hosszú idő után, végre jól és kellemes környezetben pihenhetett együtt a mi kis családunk! A férjem és gyermekem első alkalommal járt itt, de biztosan nem utoljára, mert nagyon megtetszett nekik is ez a környezet.
A szálloda kiváló, az ellátás és a fenséges finomságok szintén. . . hibátlannak tudnám minősíteni ezt a pár napot! A kisfiam minden alkalommal megjegyzi, hogy máshová már ne is menjünk máskor nyaralni, csak Bánkra :) Köszönjük szépen a lehetőséget! Üdvözlettel Szlovákiából :)
Szép három napot töltöttünk Bánkon a szállodában. Kiváló volt: a környezet és a konyha. A szoba fekvése is kiváló, ám kissé szűk, alig lehet elférni az ágy mellett. Az étterem árai rendkívül magasak, semmiképpen sem háromcsillagosak. A személyzet udvarias, készséges. Kiemelendő a séf. Igazi gasztronómiai élményekben volt részünk.
Családi kirándulásunk ismét remekül sikerült, egy fantasztikus wellness központ szolgáltatásai által. Nagyon köszönjük az élményeket, a remek ételeket és a rendkívül kedves kiszolgálást! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A szoba tiszta,az ágy kényelmes a személyzet kedves, nem tolakodó.A wellness minden igényt kielégít,a félpanziós ellátás teljesen rendben van. Pici gond a fürdőszoba:néha csatorna szag érezhető,és a tusoló ajtó befelé nyilik ezért necces a kilépés (kevés a hely)
Nagyon szép elhelyezkedés, családi szobában voltunk, melyben praktikus a 2 légtér, kényelmes pihenés a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. A wellness részlegben mindenki megtalálja a neki való szórakozási lehetőségeket. Az étteremben finom ételek voltak. A lávaköves masszázs szenzációs volt.
Ami már az érkezéskor elkápráztatott minket, az a környezet, a természet ami körülveszi a szállást. Gyönyörű szép helyen van, a bánki tó mellett. Amikor mi szálltunk meg, pont jazz hétvége volt, bár lehet ez az fő irányvonal itt is egyébként, ezt nem tudjuk. Nem a kedvencünk a jazz zene, mégis nagyon tetszett az egész, iszonyatosan hangulatos volt az egész.
A szobánk pont a tóra nézett, egyik legszebb szoba és kilátás volt ez, amiben valaha voltunk. Vacsora utáni séta kellemes és jóleső, mindenkinek ajánlom, hogy nézzenek szét a tóparton, van mit felfedezni. Még kacsákat is tudtunk etetni. Bár az árak kicsit drágák, de összességében ez volt az egyik legjobb wellness-hétvége, amit eltöltöttünk itt.
Áprilisban töltöttünk itt három napot a párommal. A szoba kicsit kicsi volt, de kényelmes, csodálatos volt a kilátás a tóra. A környezet gyönyörűszép, sok a kirándulási lehetőség, a szoba tiszta volt, az étel kiemelkedően remek, nagyon finomakat ettünk. A szálloda könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel is hamar odaértünk.
Keserű szájíz azért sajnos maradt bennünk; egyrészt mert a csendes wellness részt hétközben nem lehetett használni, azt leszámítva pedig eléggé szegényes a szaunakínálat, másrészt ez már csak azért is problémás, mert hétközben kisgyerekek úszásoktatása folyik délutánonként az úszómedencében, ami magában talán még nem is lenne annyira bosszantó, de az órát követően a gyerekek szabadon visonganak, rohangálnak, zavarják a pihenést, és se a tanáruk, se az úszómester nem fegyelmezi őket. Akit ez nem zavar, annak hajrá, telitalálat a hely, de nekünk ez bizony elég bosszantó volt, főleg a három csillaghoz képest magas árért.