Baskó

Baskó
BaskóBaskó
BaskóBaskó

Baskó bemutatása

Baskó település Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. 1388-ban említik először, mint irtásfalut, ekkor a boldogkői várhoz tartozott. Lakói nagyrészt erdőgazdálkodásból éltek.
A település görög katolikus temploma 1790-ben épült.

Baskó és környéke legfrissebb értékelései

2025.02.16a párjával
Nagyszerű hely. Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás kifogástalan. Nekem nagyon tetszett. Annyi észrevételem van csak, hogy én mint tejérzékeny sajnos nem tudtam desszertet enni, lehetne minden mentes sütit is rakni az étlapra.
2025.02.10barátokkal
Kiváló helyszíne egy, baráti társaságnak, vagy nagy családnak szervezett ünnepségnek pihenésnek, bármonek! Nagyon szép és tiszta az épület és a porta, a wellness eszközök kényelmesek, szuperek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2025.01.08a párjával
1 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Nem sokat tartózkodtunk a szobában. Mivel Szilveszter volt ezért választottuk ezt a belvárosi szállodát, hogy gyalog megközelíthető legyen a központ. Modern volt a berendezés, a fűtés beindításával akadt egy kis gondunk, mert érintő kártyával és telefonról...

Baskói szállások (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Baskó és környéke kedvelt szállásai

Szarvas Panzió Erdőbénye - Legjobb ár
Park Hotel Sóstó Nyíregyháza
28.950 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Baskó és környékén

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 33.450 Ft/fő/éj ártól
45 értékelés
Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments NagyhutaKőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments, NagyhutaCsomagok már 15.725 Ft/fő/éj ártól
69 értékelés
Hotel Hunor SátoraljaújhelyHotel Hunor, SátoraljaújhelyCsomagok már 21.500 Ft/fő/éj ártól
38 értékelés
Outlet Hotel Polgár PolgárOutlet Hotel Polgár, PolgárCsomagok már 18.000 Ft/fő/éj ártól
4 értékelés