Töltsön el Ön is néhány pihentető napot madárdal, virágillat, erdők, dombok környezetében! A Naspolya Panzió & Étterem szép, csendes környezetben nyugodt pihenést biztosít az idelátogatók számára. A Naspolya Panzió & Éttermet a hagyományos sváb építészet jellegzetességeit (tornácos, nyitott folyosó, vastag vályogfalak) magánőrző házban alakítottuk ki, amelyet hozzáépítéssel továbbfejlesztettünk.
16 kétágyas szobánk mindegyike fürdőszobával rendelkezik, televízió és vezeték nélküli internet szolgálja vendégeink kényelmét. Szobaárunk a fürdőházunkban található 40 m2-es úszómedence használatát is tartalmazza. Ezenkívül szauna és szolárium áll vendégeink rendelkezésére. Éttermünkben bőséges étlap kínálattal várjuk kedves vendégeinket. A Naspolya Étteremben és házon kívül kitelepülve is vállaljuk különböző rendezvények lebonyolítását: esküvők, családi ünnepek, konferenciák, termékbemutatók stb. szervezését.
A hely ahol van a panzió az nagyon szép! A személyzet az, hát lehetne barátságosabb! A szoba tiszta volt, de pici! Árban nem volt drága, de többet nem is szabad érte adni! A reggeli még elment úgy ahogy, bár a kávé ihatatlan volt, de a vacsora az felejtős! Ilyen gyenge félpanziót még nem kaptunk!!!
Bátaapáti csodás hely, látni kell! ! ! ! Szállásnak a Naspolya helyett más szálláshelyet [moderálva - a szerk. ] javaslom! ! ! ! ! Perfekt, étkezni a Naspolyában lehet akkor is! Sajnos a Naspolya sokkal többet hirdet meg , mint amit ad! Kicsi szobák, csepp ablakok, alig kilátással, a fürdőház nem működik! ! !
Fülünk hallatára egy pár szeretett volna bejelentkezni, előre foglalásuk volt és elküldték őket, hogy nem tudnak róluk? ? ? ? ? ? Visszaigazolójuk volt. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Az étkezéssel elégedettek voltunk, finom vadételek, bár a rizs helyett köretnek gnoccit kértünk, amit felszámoltak. Az előre rendelt ételt viszont 25% kedvezménnyel adják! Sajnos sok vadételt csak 4 fő felett készítenek el előrendelés után. [moderálva - a szerk. ] Sok kérdésem lenne a tulaj felé. . . . . . . . . . . . . . . .
Aki a képek alapján keres szállást, az nagyot fog csalódni, mivel a szép képek, azok nincsenek készen, csak egy félkész, vagyis félig szét vert épület. A szoba lent volt a pincében, nem igazán szép környezetben. A kaja is egy kissé kifogásolható. Csak ennyit írok! Ne akarja az oldal, hogy ódákat zengjek!
Csodás szarvasbőgésben volt részünk esténként, ezért aki szeretné hallgatni ezeket a gyönyörű állatokat, szeptemberben utazzon ide. Sajnos látni nem volt szerencsénk őket, de a közeli Pörbölyön az Ökoturisztikai Központban, kézből is etethetjük őket. Nagyon sok a vaddisznó is, s ha szerencsénk van, szabadonkószáló állatokat is láthatunk.
Gyönyörű helyen lévő kis település,finom ételek, barátságos személyzet, már-már túlzóan nagy nyugalom. . . A tetőtéri szobácskáról inkább nem írok semmit, próbáljuk elfelejteni, hogy csak a szép környezet, jó levegő, zavartalan csend maradjon meg emlékeinkben. Kár hogy a fürdőház zárva volt, mert így a panzióba kénytelenek voltunk megelégedni a csend hallgatásával.
Januárban lefoglaltam a szobát, ezért igen furcsa volt, hogy a legfelső szinten egy eldugott csepp szobát kaptunk. Mivel rajtunk kívül még egy szobában voltak nem értettem miért nem tudták a kérésünket teljesíteni, hisz a földszinten a szobák (amik a képeken szerepelnek) üresek voltak.
Az ellátás nagyon bőséges és finom, viszont hűtőszekrény akkor is szükséges lenne. A fürdőház szintén jól mutat a képeken, de régóta nincs nyitva. A szálláson semmi programlehetőség nincs. A falu rendezett, több látnivalóval, a másik végéről indul több erdei út ami viszont nincs kitáblázva.
Csendes helyet kerestünk egy kellemes pihenéshez. A táj és a falu is gyönyörű. A szoba kimondottan csak alvásra való a kicsinysége és felszereltsége miatt. A személyzet és a tulajdonos is nagyon vendégszerető. A tájház és a radióaktiv temető nagyon érdekes volt. Bátaszék közelsége miatt megnézhettük Magyarország 3. legmagasabb templomtornyát és az ottani tájházat is.
A legjobb szobát kaptuk, mert nem volt szomszédos szoba, nem volt semmi zavaró zörgés, gyereksírás, stb. A teljes ellátás annyira bőséges, hogy második naptól ki hagytuk az ebédet. A választék valóban nem túl nagy, a menük egyszerű, házias ételek, de pár napra teljesen megfelelő. Ital, desszert, jégkrém külön rendelhető.
Egy gyönyörű helyen egy szép épület, de nem a besorolásnak megfelelő szolgáltatás . Ami rögtön feltünt, nincs hűtő sem a szobában, sem a közös helyiségben. Ez azért gond, mert a nagy melegben jó lenne hűtölt italt vinni a kirandulasokra. Mivel teljes ellátason voltunk, így ha nem ebedeltünk, azt hidegcsomagban kaptuk.
(Ez egy jó pont)de ha nem tudom a jégakkut lehűteni, a szendvics a 30 fokban hamar romlik. Van egy nagy fűrdőház, de nem működött. Látszott régebb óta. Az étel választék nem fantázia dús. Izvilág élménnyé, de pl. 3 féle ebéd választék elég kevés. A reggelik megfelelőek voltak. Tehát egy harmad osztályon elmennek ezek a szolgáltatások, de ez egy másod osztályú hely ( a kiirás szerint) A szoba jó lett volna, ha az ágy nem nyikorogna minden mozdulatnál. A pezsgőfürdős kád jó ötlet, De nem működött. Ha ezek a hibák javitásra kerülnek, egy jó hely lehet. A személyzet rendes, kedves.