Másodszor utaztunk erre. Több mint tíz éve jártunk itt először, akkor is nagyon tetszett nekünk az egész. Kíváncsian vártuk mi történt azóta. Semmi. Gyönyörű helyen van. Kanyargós út után jutunk oda, egyszerű bejárata van nem is hinné az ember, mit is fog találni. Fantasztikus az elhelyezés, a tisztaság, a csend.
Véletlenül találtuk ezt a helyet a párommal,mi szeretünk felfedezni új helyeket. Ez egy kis bányász falu,ahol van egy kis múzeum is. Rendkívül nagy meglepetés volt számunkra,mert egy kis faluban nem is gondoltuk,hogy ilyen szép hely is lehet. A fürdő fenn a dombon az erdőben van. Ahogy belépünk nagyon elcsodálkoztunk a látványtól.
Teraszosan van kialakítva a strand,a medencéből le lehet látni le a völgybe, az nagyon szép. Jó volna ha minél többen láthatnák ezeket a helyeket.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.