Dübögő Hotel és Étterem Békés

Dübögő Hotel és Étterem BékésDübögő Hotel és Étterem Békés
Dübögő Hotel és Étterem BékésDübögő Hotel és Étterem Békés
16 fotó

Dübögő Hotel és Étterem Békés bemutatkozása

Békés megye egyik legszebb és legújabb szállodája, amely 2007 augusztus 13. -án nyitotta meg kapuit.
A szálloda a meglepetések szállodája, melyben található cseppkőbarlang, az emeleten vízeséses, a szoba falából kilépő tuareg, ingyen Limuzin, Normál árak - Hatalmas adagok. . . .
Sorolhatnám tovább is, de az oldalunkon mindent megtalál.

5 vendég értékelése alapján

20%
40%
40%
3,2Ételek / Italok
3,4Kiszolgálás
3,3Hangulat
3,6Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelivel
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba
18.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Kumánia Kisújszállás

Dübögő Hotel és Étterem Békés vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 895 városban járt márFelfedező - 2836 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57140 feltöltött kép
2025. március 24.egyedül járt itt
Kezdődött ott, hogy este siváran barangoltam a kihalt, hideg városban, kíváncsi voltam, mikor kezdek majd kukákat kinyitogatni eleséget keresve, akkor találtam rá az Extra Pékségre, benne a szuperlányra, aki elküldött a Dübögőbe, de végül a Bagolyban kötöttem ki. De másnap este máskép történt.
Dübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - BelsőDübögő Hotel és Étterem Békés - BelsőDübögő Hotel és Étterem Békés - Étel/italDübögő Hotel és Étterem Békés - EgyébDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - Étlap/itallapDübögő Hotel és Étterem Békés - BelsőDübögő Hotel és Étterem Békés - BelsőDübögő Hotel és Étterem Békés - Külső kép
Még több kép (13 db) >>
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2020. július 4.gyerekekkel járt itt
A Dübögő étterem "AZ" étterem Békésen, a város centrumában található. Sem a honlapon, sem a fb-oldalukon nem tájékoztatják a jövendő vendégeket, hogy csak a pizzéria üzemel, az étterem már csak kiszállításra dolgozik. Nemrégiben új ételt vezettek be, a Kemencés király tálat, amit mi is meg akartunk kóstolni.
2016. április 3., csoporttal járt itt
A város legrégibb vendéglője, megőrzött arculattal. Az étterem a szálloda és esküvőház része, gyakori helyszíne báloknak is. Első emeleti teraszán aranyhalas medence van csobogóval, beültetéssel – tessék kérni a lehetőséget, hogy megnézhessék!
Kiváló 2014. január 2., kollégákkal járt itt
A szálloda részt még nem vettem igénybe, de körbejártam- nagyon szép, tiszta, szerintem minden igényt kielégít.
Az éttermi részben viszont többször étkeztem már.
Nagyon finom ételeket kínálnak teljesen korrekt árakon.
A mennyiség pedig- hát az -bőséges
Ha a dél alföldön jártok a Körösök völgyében feltétlen próbáljátok ki ezt az éttermet.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2013. augusztus 3.a párjával járt itt
Sajnos életem egyik legrosszabb élménye volt az az este. . . pontosan már nem emlékszem mikor. Úgy mentünk oda a párommal vacsorázni, hogy előtte egyik kedves ismerősünk ajánlotta, hogy milyen jól érezték ott magukat. Bementünk, a pincérek - 3 fő - a pultnál voltak. Mindjárt odajött egy idősebb úr és felvette a rendelést.
Dübögő Hotel és Étterem Békés a térképen
5630 BékésSzánthó A. u. 2
06 66 510 410
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • akadálymentes • csocsó • étel elvitelre • fix áras • házhozszállítás • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-CS