Békés megye egyik legszebb és legújabb szállodája, amely 2007 augusztus 13. -án nyitotta meg kapuit. A szálloda a meglepetések szállodája, melyben található cseppkőbarlang, az emeleten vízeséses, a szoba falából kilépő tuareg, ingyen Limuzin, Normál árak - Hatalmas adagok. . . . Sorolhatnám tovább is, de az oldalunkon mindent megtalál.
Barangoljon körbe, ismerje meg szállodánkat , és lepődjön meg !
A Dübögő étterem "AZ" étterem Békésen, a város centrumában található. Sem a honlapon, sem a fb-oldalukon nem tájékoztatják a jövendő vendégeket, hogy csak a pizzéria üzemel, az étterem már csak kiszállításra dolgozik. Nemrégiben új ételt vezettek be, a Kemencés király tálat, amit mi is meg akartunk kóstolni.
(Kitalálják-e: nem szerepel a honlapon. . . ). A fatál alja zsírban úszott, a sertéstarja csak-csak ehetőnek bizonyult, csirkéből azonban a farrésszel bontott combot találtuk a tálon, amiből az amatőr háziasszony is a levesbe vágja a csontosabb részt. Mindehhez párolt káposztát társítottak, amely a legfinomabbnak bizonyult ezen a fűszer- és jellegtelen tálon. Sajnálom a helyet, mert régebben finom ételeket tálaltak, most azonban csak árnyéka az étterem önmagának.
A város legrégibb vendéglője, megőrzött arculattal. Az étterem a szálloda és esküvőház része, gyakori helyszíne báloknak is. Első emeleti teraszán aranyhalas medence van csobogóval, beültetéssel – tessék kérni a lehetőséget, hogy megnézhessék!
Az étlapon semmi különös, de a végeredmény korrekt, rugalmasak és kedvesek, etetőszékük is van, kisgyerekes családok is bátran választhatják. Kávét viszont soha többé nem iszom, és a gyér desszertválasztékkal sem próbálkozom.
A szálloda részt még nem vettem igénybe, de körbejártam- nagyon szép, tiszta, szerintem minden igényt kielégít. Az éttermi részben viszont többször étkeztem már. Nagyon finom ételeket kínálnak teljesen korrekt árakon. A mennyiség pedig- hát az -bőséges Ha a dél alföldön jártok a Körösök völgyében feltétlen próbáljátok ki ezt az éttermet.
Sajnos életem egyik legrosszabb élménye volt az az este. . . pontosan már nem emlékszem mikor. Úgy mentünk oda a párommal vacsorázni, hogy előtte egyik kedves ismerősünk ajánlotta, hogy milyen jól érezték ott magukat. Bementünk, a pincérek - 3 fő - a pultnál voltak. Mindjárt odajött egy idősebb úr és felvette a rendelést.
Éppen ekkor érkezett egy 5-6 fős társaság is. Kikértük az ételt és vártunk. Már nem nagyon emlékszem mit kértünk, ha jól emlékszem a párom gulyáslevest én meg hagymalevest. Már itt kezdődött a baj. A gulyáslevesben a burgonya kemény volt, a hagymaleves meg mintha kocsonya lett volna, és szörnyen delikátos. Nem ettük meg, vártuk a főételt, ami a páromnál Brassói volt, az enyém meg valami rántott szelet és burgonyapüré - hátha azt már nem rontják el. Tévedtem. A párom Brassóija hideg volt, az én burgonyapürém meg szörnyen mosogatószeres, szerintem a szakács nem mosta el eléggé a burgonyatörőt mielőtt készítette a vacsorát. Mondtam a páromnak, hogy menjünk, nehogy megegye a hideg Brassóit, még rosszul lesz, mire odajött a szakács és megkérdezte, hogy "betegyem a mikróba? " Na itt kiakadtam, mondtam, hogy igyuk meg gyorsan az italt és menjünk. Közben persze a három pincér nemhogy elfoglalta volna magát, ott állt a pultnál és nézte, hogy hogy esznek az emberek. Sajnos nekünk nem jött be. . .