A békési Diós Tanya szálláshelye teljesen új épületben lett kialakítva a mai igényeket mindenben kiszolgáló módon. A tanyán levő apartmanban három felnőtt fér el kényelmesen, a gyerekek számára pótágy is elhelyezhető. Ha több család, vagy személy érkezik, a főépülettel szemben levő vendégházban kettő szobában összesen öt ággyal fogadjuk a megszállni vágyókat.
A vendégek nyugalmát a háziaktól elkülönített szálláshelyek biztosítják. A gépjárművel érkezők féltett autójukat, motorkerékpárjukat nagy biztonságban tudhatják a zárt parkolóban. A vendégek számára külön WiFi hálózaton ingyenesen biztosítjuk az internet hozzáférést. Az udvaron bográcsolni lehet.
Nagyon szép hely nagy nyugalommal, ahová bárki elvonulhat a város zajátől. Elhelyezkedése révén könnyen megközelíthetőek a város álatal nyújtott élmények: az éttermek, borozó, a nagyon jóvizü békési fürdő. A Kettős-körös közelsége a vízisportot kedvelőknek ad élményt, a kifogott halat feldolgozhatjuk.
Ne feledkezzünk meg háziasszonyunk páratlan lekvárjairól sem, amely, hogy finom, emellett számtalan elismerést is kapott különféle versenyeken. Mi a párommal mindig jól érezzük magunkat, ebben az évben is tervezünk néhány napo itt tölteni.
Ha el akarsz vonulni a nagyváros zajától, akkor ez a hely almas rá. Kedves szállásadók. A tisztaság megfelelő. Nagyobb társaság számára is alkalmas.