A Bonita bisztró békéscsabai viszonylatban jó helynek számít, ha lenne néhány rendes sörük, még jobb lenne. A bortémára sem fektetnek különösebb hangsúlyt. A dizájn viszont remek. A pincér hölgy nyegle, a tulajdonos viszont jól kommunikál, kettejük teljesítményének átlagából lett a négy pont.
A pizzájuk jó, mondhatni felsőkategóriás, ettünk még halat, ami élvezetes volt, nem kiugró továbbá kagylót, aminek volt egy nem kívánt illatanyaga. Ezt meg is beszéltük a tulajdonossal, ő azt állította, hogy nem érzi rajta, de megbékített két ajándék kávéval. Ajándék kávé ide vagy oda ez így ahogy van klasszikus négy pontos hely.
Ahogy beléptem ebbe a hangulatos étterembe, egyből kiszúrtam magamnak a hűtőpultban azt a sülthabos sütit. Kedves, fiatal pincérlány sietett hozzánk étlappal, de én már tudtam, hogy olyat kérek egy limonádéval. Isteni finom volt, ajánlom megkóstolni.
Személy szerint a garnélás tészta a kedvencem, ha szereted te is próbáld ki, mert megéri. Kedves kiszolgálás, segítőkész személyzet.