Két éjszakát töltöttünk itt Baráti körben - négy felnőtt - Békéscsabán egy sportverseny alkalmával! A foglalásnál nem kellett előleget fizetni, nagyon kedves tulajdonosok vették fel velem a kapcsolatot! Tolerálták, hogy a meghírdetettnél kicsit korábban szeretnénk átvenni az apartmant, amely fantasztikusan felszerelt, makulátlanul tiszta, gyönyörű belvárosi környezetben van, minden igényt kielégítő!
Nagyjából 50-60m2-en egy háló, egy szép nappali, konyha, csodás fürdőszoba, beépített előszobaszekrény, hatalmas terasz, tv, hűtő, mosógép, hajszárító, piperetükör minden-minden megtalálható benne! Ajánlom családosoknak - két három gyerekkel is - vagy baráti társaságnak, akik szeretik az igényeset megfizethető áron! Máskor is biztosan itt szállunk meg, amikor Békéscsabán vagy környékén járunk!