Októberben voltunk egy baráti társasággal Csabán. Sajnos későn jött a meghívás ahhoz, hogy a megszokott szállásunkat foglaljuk, így kerültünk a "Vidéki sanzon"-ba. A vendégszobák egy családi ház tetőterében vannak kialakítva, viszont a fürdő, és a WC a földszinten található, a tetőtérbe pedig csigalépcső vezet.
Éjszaka NINCS világítás a lépcső mellett! ! A szobában volt egy franciaágy, rajta egyetlen dupla ( nem túl vastag ) takaró! ! Októberben! ! Mivel a szobában két férfi aludt volna, ez a megoldás nem nevezhető ideálisnak. Volt még egy szükségmatrac a földön, azon viszont NEM volt külön pokróc! ! Kényszerűségből a franciaágyról levett ágytakaróval kellett takaróznom. A szobában mindössze egy nem túl erős fényű ledes lámpa működött a plafonon, az éjjeli lámpák nem működtek. Ha megint Csabára utazom, és csak itt lenne szálláshely, azt hiszem inkább az autómban alszom.