Kiváló 2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. június 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Békésszentandrási nyaralás alkalmával kerestünk olyan vendéglőt, amihez nem kell messzire menni, és a helyiek is ajánlják. Mindenki ezt a helyet mondta azzal a megjegyzéssel, hogy pörköltben nagyon erősek. Kipróbáltuk. A társaság több, mint fele a frissen elkészült pacal mellett döntött, a többiek mindenféle rántott húsokat ettek. A pacal az egyik legfinomabb volt amit valaha ettem. A többi étel teljesen rendben volt. A vendéglő kívülről nem sokat ígér, egy szocializmus stílusában épült tipikus üzlet, de a helyiek kedvessége és a fantasztikusan finom pörköltek kárpótolnak a látványért! Látogatás előtt érdemes ránézni a vendéglő közösségi oldalára, mert ott posztolják, hogy mikor készül el a friss napi pörkölt. Még egy megjegyzés: kacérkodtam a bográcsgulyással, a pincér simán megmondta, hogy finom, és tényleg bográcsban főtt, de fagyasztott, nem friss. Ezért kihagytam, de nagyra értékelem, hogy szólt előre. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az egyszerű környezetet és a finom ízeket!
Baráti hangulat, remek kiszolgálás házias finom ízek Néhány éve ott nyaraltunk akkor voltunk először egy törzsvendég hívott meg azóta ha arra járunk soha nem hagyjuk ki ! Pacal pörkölt finom szaftosan, puha kenyérrel csípős ecetes paprikával utána egy korsó sör mennyei , ugyan ez igaz a...
Baráti társasággal születésnapi partira voltunk hivatalosak. A menü húsleves, birkapörkölt, és sültestál volt. Mind nagyon finom, frissen készült volt. Desszertnek jött a torta, mely szintén fiom volt...feltehetően! Itt jött az első kellemetlen meglepetés...felálltunk közbe táncolni, s mire...
A Zöld Sas étteremben kiábrándító a rengeteg kólareklám-alátét a beltérben, inkább kint ültünk le. A kiszolgálás nem túl gyors, elég lassan jutottunk a fogásainkhoz, pedig nem volt teltház. A májgombóclevesben galuska volt, ami nem sok májat látott, el volt sózva és a szaga sem volt vonzó. (1...