Park Étterem Berekfürdő

4,5Kiszolgálás
4,5Hangulat
4,5Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kumánia Kisújszállás - Tavaszi kikapcsolódás fürdőbelépővel
Hotel Kumánia Kisújszállás
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
45.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló

Park Étterem Berekfürdő vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 59 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 21.barátokkal járt itt
A strand területén a vendégházban tartózkodtunk, s egyik délben itt ebédeltünk. A kínálat elég nagy volt, de mi a napi menüt választottuk, amit jól tettünk, mert kiváló volt. A kiszolgálás gyors, udvarias, az étel nagyon finom és elég volt számunkra, szépen volt tálalva, az ára is megfelelő. Legközelebb csak ide fogunk menni ebédelni.
Park Étterem Berekfürdő - EgyébPark Étterem Berekfürdő - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 879 városban járt márFelfedező - 2786 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 55996 feltöltött kép
2024. július 21.egyedül járt itt
Mindenféle periférikus, elvadult helyeken ettem az elmúlt napokban, különféle településeken. Ez végre egy igazi étterem, nem egy szakadt bódé, vagy valami lelkes (lelketlen) amatőr próbálkozás. A neten néztem ki magamnak, nem is volt itt fent, most került ide. Amúgy központi helyen van Berekfürdőn, a centrumnak számító sűrűbb rész kellős közepén.
Park Étterem Berekfürdő - EgyébPark Étterem Berekfürdő - BelsőPark Étterem Berekfürdő - Étel/italPark Étterem Berekfürdő - BelsőPark Étterem Berekfürdő - BelsőPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - Külső képPark Étterem Berekfürdő - Étlap/itallapPark Étterem Berekfürdő - EgyébPark Étterem Berekfürdő - EgyébPark Étterem Berekfürdő - Belső
Még több kép (12 db) >>