A Florianus Apartman 2008-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt, azóta folyamatosan gondoskodunk a fejlődésről és bővítésről. Számos törzsvendégünk évről évre érdeklődve fedezi fel az újításokat. A kétszintes új építésű nyaraló otthonosan berendezett, mindennel felszerelt, ami a gondtalan nyaralást biztosítja.
A házban három hálószoba található, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik (zuhanykabin, WC). Továbbá a szobák tv-vel és hűtővel felszereltek, az emeleti szobákban légkondicionálás vehető igénybe napidíj ellenében. Az alsó szinten található étkező és a jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, vízforraló, villanyrezsó, kávéfőző) közösen használható. A Florianus Apartman jó választás nagy családok vagy baráti társaságok részére, hiszen akár 11 fő fogadására is képes. Azonban ideális kisbabás családok számára is, mivel utazóágyat és fürdetőkádat biztosítunk, a belső lépcsőfeljáró pedig biztonsági ráccsal ellátott a gyerekek épsége érdekében. A hatalmas zárt udvar rengeteg lehetőséget ad a kikapcsolódásra, legyen szó sportolásról, játékról a homokozóban vagy relaxálásról a hintaágyon. 2010 óta lehetőség van az udvaron grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre, (bográcsot és szalonnasütő nyársat biztosítunk), az elkészült fogásokat zöld környezetben, a filagóriában lehet elfogyasztani. A nagy udvarnak köszönhetően egyszerre több autó parkolása is megoldható. A nyaraló a gyógyfürdő hátsó bejáratától kellemes 7 perces sétára található, egy csendes utcában. Lehetőség van szobák vagy az egész ház foglalására.
Nagyon szuper hely ,csak ajánlani tudom mindenkinek . Mi sokat járunk Berekfürdőre,de még ilyen jó szállásunk nem volt. A házi néni nagyon kedves és barátságos,a szállás tiszta és felszerelt. Mi biztos hogy ha megyünk Berekfürdőre csak ide megyünk. Nyugodt szível merem ajánlani mindenkinek ,kis gyerekes családnak is .
A Florianus apartman mint a címben is írtam, a béke szigete. Csak az menjen oda, aki tücsökciripelésre, madárcsicsergésre szeretne ébredni és képes átmenetileg felcserélni a városi dinamikát egy kényelmes, nyugodt, aktív -és passzív pihenés adta lehetőségre.
Eszméletlen érzés nyolcan tollas labdázni a nagy, zöld gyepen, sötétedés után, két labdával, miközben fröcsögve sül a fincsi husi a grillen. . . . És ez. . . , még csak a kezdet. A közeli fürdő is lelazítja a testet/lelket, így a szállást csak ajánlani tudom. Részemről annyit, hogy minden évben ellátogatok, mert az ottani feltöltődés számomra remek kikapcsolódás és jó stresszkezelés is. Mára már a barátaim is igencsak kedvelik! :-)