A berekfürdői gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre található a Puszta Hotel. Zöldövezeti, csendes környéken várja vendégeit két-és háromágyas szobákkal, apartmanokkal. Kisgyermekes családok és párok egyaránt megtalálhatják a nekik kedvező kikapcsolódási lehetőségeket: a Tisza-tó és a Hortobágyi Nemzeti Park elérhető közelségben található.
A hotel csendes, nyugodt környezetben fekszik, az apartmanunk (balkonos, 2 fős) ízlésesen felújított, tiszta volt, modern berendezésekkel(beépített főzőlap, klíma) és bútorzattal(hatalmas franciaágy). A zuhanyzós mosdótól külön helységben van a WC, ami tetszett. Közel a tó, ahol horgászni lehet, valamint a termálfürdő. A hotel közösségi terében bár és kávézási lehetőség van.
Nagyon jó kis szállás. Gyönyörű környezetben, hatalmas, árnyékot adó fák között található a hotel. Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk. A szobák tiszták, rendezettek, és nem utolsósorban kellemesen hűvösek. A tulajdonos és a személyzet nagyon kedves barátságos, igazán a vendégekért dolgoznak.
Sajnos most csak egy éjszakát tölthettünk a hotelben, de mindenképpen visszamegyünk majd hosszabb időre is. Ja, és a kávé is nagyon finom.