Kihagyhatatlan 2023. augusztus 23.csoporttal járt itt
Régóta készűltem meglátogatni ezt a neves strandot. Nem okozott csalódást, óriási terűleten sok külőnféle medencével. Minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik. Szerencsére árnyékolos medence is van, mert nagy szűkség volt rá a tűző nap ellen.
Az etetőhekyek drágák 1500. - egy tejfölös sajtoslángos. 1100. - egy korsó Staripramen. 3500. - a birkapörkölt tele zsírral az etezőhelyen. Aranypart és a Park éttermek menüje 2200. - kitűnő. Egyébként minden más színvonalas náluk. Az Aranypartban egy szépségkirálynő szolgál fel és csoda kedves. Nem a dundibb mert ő mindent elfelejt
Kihagyhatatlan 2022. július 29.gyerekekkel járt itt
4 gyermekkel voltunk,mindenkinek sikerült találni olyan medencét amit a tudott lvezni. Nagyon szép helyen van maga a fürdő,nagyon tiszta minden. Egy kis gondunk akadt az tkezsnl,mert sajnos lassú volt a kiszolgálás a büfében de ez nem a fürdő hibája.
12 éve jártunk itt utoljára, azóta gyökeresen megváltozott a fürdő, természetesen az alap medencék ugyan azok csak felújítva mint 25 évvel ezelőtt. Sok új medence épült az utóbbi 10 évben, felkapott strand lett, ez az árakban is megmutatkozik. Jó volt itt lenni, és feleleveníteni a régi élményeket.
Kihagyhatatlan 2018. július 30.gyerekekkel járt itt
Nagyon szépen felújított, de mégis a hagyományos stílus jegyeit is hordozó strandfürdő. Szép kártyát elfogadnak. 6 éves korig ingyenes, van családi belépő is. A parkolásért nem kell fizetni! Nagy méretű medencék, minden korosztály talál megfelelőt. A csúszdáért és a fedett fürdőért nem kell külön fizetni.
A mosdók tiszták, még délután is! Van folyékony szappan és WC papír. Füvesített, parkosított terület. Szabadtéri kondigép, pingpong asztal és lábtengó is van. Sok étkezési lehetőség és az árak nincsenek elszállva. Menü 990 forint.
Pár éve jártunk Berekfürdőn és nagyon tetszett a hely. Olyan igazi retró hangulata van a helynek,mintha megállt volna sz idő. :-) A fürdőt kipróbáltuk, kellemes hely,de éppen nagy társaság volt így pihenni ,relaxálni mi akkor nem nagyon tudtunk. Szemben volt a szállásunk a Thermál Hotel Szívek Szállodájában,amiben szintén van fürdő és azt ingyen használni tudtuk,így mi ott fürödtünk.
A berekfürdői víz tényleg kellemes, jó hatással bír. A Szívekben is ugyanez a víz működteti a gyógymedencéket,de mára sajnos ez a hotel szépen lassan pusztulásra van kárhoztatva,mert legutóbb már nagyon lelakott volt a wellness részük. Többet nem is megyünk oda,akkora csalódás volt (szállás) minden értelemben. Kár érte ! A Berekfürdői Thermál fürdőben ami még igazán kellemes,hogy van éttermi rész,ahol minden nap változatos menüt lehet enni ,igen baráti áron. (jelenleg 900 ft/nap) Kulturált hely,kedves szolgálatkész személyzettel. Mi is minden nap átjártunk ide ebédelni,mert megfizethető és kielégítő volt az étel. A Touring Hotel recepcióján nagyon finom házi mézet tudtunk venni . Igazán udvarias volt a recepciós ,pedig nem voltunk itt szállóvendégek. A saját hotelünkből eltávozva nem kívántak jó utat, itt önzetlenül és mosolygosan megtette a fiatalember. Köszönet érte. :-) Berekfürdőre érdemes elmenni ,tényleg csodás kis település,még mi is fogunk, de a Thermál Hotel Szíveket mi biztosan elkerüljük. Vannak itt kellemes és szép szállások a településen,majd az itteni vélemények figyelembe vételével keresünk itt helyet magunknak legközelebbre. Viszlát Berekfürdő!
2016 május 09-13-ig szálltunk meg férjemmel Berekfürdőn. Nagyon elvarázsolt bennünket,hogy a fürdő nagyon szépen parkositott nagy területen oszlanak meg a különböző hőfokú medencék. Nagyon sok árnyékot adó hatalmas fák biztosítják,a piheni napozni vágyók igényeit. Medencék vize szép tiszta volt és minden korosztály igényét kielégítik.
A szervezők folyamatos programokkal teszik még kellemesebbé az ott töltött időt. A mi pihenésükhöz egy csodálatos idő is párosult,ami még nagyban hozzá járult,hogy nagyon jól érezzük magunkat. Nagy Jánosné Vámospércs
Lassan tíz éve vagyunk Berekfürdő imádók! Sokáig keresgéltünk olyan helyet ami a mi igényeinknek megfelel és láss csodát találtunk! Nagyon baráti áron nyaralhatsz ,fürdőzhetsz, étkezhetsz! ! Olyan pihenni vágyó embereknek társaságoknak ajánlom akikben él még az igazi régi hangulatú fürdőzés élménye.
Nagy ligetes ,árnyas hely ahol úgy ülhetsz a pokrócon vagy a napozó ágyon hogy nem lát a szádba a szomszéd pokrócon ülő. Van lehetőséged választani hogy étteremben ,retró hangulatú önkiszolgálóban vagy igazi lángosos,halas sütödében egyél. Több nagy méretű medence minden hőfokban. Barátságos hangulat,több program. Felújított belső medencék. Gyermekeseknek élményelemek csúszdák. Imádjuk a vizéért,csendjéért és azért mert a sok fejlesztés mellett megmaradt kicsit Retrónak. Csak bízni tudunk abban hogy nem akarják nagyon-nagyon modern és ezáltal jellegtelen fürdővé átalakítani!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.