A bejárat mellé adagolós kézfertőtlenítő volt kihelyezve, maszkot nem kellett a vendégeknek viselni. Citromtorta fagylaltot választottam kehelybe, valamint a vonzó kinézetű, modern vonalvezetésű, kerek tortácska sütik közül helyen kóstoltunk 2 félét: étcsokisat és Fekete-erdőt. A sütik darabára 950-1050 Ft között alakul, nem olcsó, az biztos. De finomak, frissek, jó minőségűek, összességében prémium kategóriásak voltak. Mi, felnőttek ittunk 1-1 kávét is, amely mellé tejhabot és 1-1 kis pohár vizet kaptunk. 2 kávé, 2 süti, 1 gombóc fagyi 4300 Ft-ba került. A sütik mellé nem volt víz, pedig elkelt volna, elég tömények ezek a darabok. Megelégedésünk jeleként elvitelre is vásároltunk még további 3 sütit: karamellás batyut, fehércsokis-maracujás tortát és Andrész tortát, amelyben a csokis töltelék mellett marcipán van. Hagyományos sütikből alig akadt (3 féle krémes, kimért aprósütik, Moszkauer), a korábbi, 2 évvel ezelőtti látogatáshoz képest egyértelműen a kézműves sütemények felé mozdultak el, árusítanak cukormentes fajtát is, igaz, csak egyfélét láttam a pultban. A mosdó tiszta, kulturált. A fedett terasz nagyon hangulatos, szépen berendezett, vintage hangulatú. Bankkártyával is lehet fizetni. Összességében átlag feletti élmény, és meggyőzőbb volt, mint első alkalommal. Megadom az 5 pontot.