Igaz ez a vendéglátásban is, ha jó a szakács, akkor egy mediterrán étterem az ország bármely városában sikerre számíthat. Biatorbágyon is határozottan népszerű, közkedvelt ez az étterem, amely közvetlenül a főút mellett, a szintén népszerű cukrászda közelében található. Ingyenes parkolási lehetőség az út 2 oldalán, viszont a zebra egy kicsit feljebb található. Utólag láttam, hogy az étterem melletti belső udvaron is van néhány parkolóhely. Tágas, sok asztalos, több termes a belső tér. Az a helyiség, ahol a bárpult is található, olasz taverna hangulatú, míg a belső terem ünnepélyes, szépen díszített, elegáns. Van egy óceáni hangulatú játszósarok is a gyerekeknek. A terasz is kellemes, sok növénnyel ékített, amelyek nemcsak vizuális élményt, de árnyékot is adnak. Az étlapon van 1 jó oldalnyi pizza, de ezen túl minden fogásból kínálnak bőséges választékot, kb. fele-fele arányban olaszos ételeket, de vannak közkedvelt magyaros, tradicionális fogások is. Hagyományos kerek pizzákat sütnek 1600-2200 Ft közötti árfekvésben. Levesek és desszertek 1000 Ft környékén, előételek és főételek 1600-3500 Ft között szórnak, de a legtöbb főfogás ára 2500 Ft körül alakul. Én az olasz vonalnál maradva paradicsomlevessel indítottam, amelyet bazsalikommal, pestóval és mozzarella golyókkal készítenek itt. A mozzarella golyó boltinak tűnt, nem házi gyártmány és szerintem a pesto is, de ettől még finom, tartalmas, ízletes és nagy adag volt, szépen tálalva (1050 Ft). Főfogásként kemencében sült Camembert-t kértem salátaágyon, mézes dióval, kakukkfüves kenyérkockákkal (2490 Ft). Könnyed, laza, nyárias fogás, szintén jól elkészítve. Összességében a konyha korrekt, megbízható, persze nem fine dining, nem Michelin-csillagos jellegű hely, ők nem ebben a bajnokságban fociznak. Az italok árazása is korrekt, egy pohár 3 dl-es bodzaszörp 270 Ft-ba került. Nagyon tiszta, igényes, kulturált az egész étterem környezete. Ez egy olyan típusú hely, ahová nagyobb családdal, idősebb, konzervatív rokonokkal is el lehet menni, ugyanakkor a fiatalok is jól érezhetik itt magukat és találnak maguknak tetsző ételeket. A kötelező szervizdíj 10%, de itt egyrészt a személyzet tényleg udvarias, kedves, a vendégekkel foglalkozó, másrészt a kedvező árazás mellett ez még belefért szerintem. Pozitív össz-élmény, részemről egyértelműen ajánlott hely.