A Premier Outletben jártunk vásárolni, majd utána megnéztük a vendéglátó egységeket. Ezek egy épületben vannak fókuszálva, egymás mellett olasz, amerikai szendvicses, magyaros rántott húsos, ázsiai wok bár, mexikói, illetve egy tengeri halas és sushis. Egyik hely, amit ezek közül kiválasztottunk, a mexikói volt, akiknek a KÖKI Plázában lévő másik egységében évekkel ezelőtt már ettünk.
A pultnál kellett rendelni és fizetni, aztán várakoztunk. Egy kissé szervezetlen volt a hely, illetve a sok ember miatt tumultuózus, és nem igazán személyes. Elvitelre vásároltunk csirkés tacot (4050 Ft) - 3 db van egy adagban, csirkés quesadillát (4150 Ft), édesburgonyát (1890 Ft). Ezeken kívül szerepelt még az étlapon Fajitas, burrito, wrap és a névadó chimichanga. A taco mellé 3 féle szószt kaptunk, lehetett választani, salsát, guacamolét és fokhagymás tejfölt kértünk. Finomnak találtuk az ételeket, jóllakott vele a család. Azért azt hozzátenném, hogy én italok nélkül drágának találtam ezeket a street food fogásokat, de a többi étkezőhely sem volt éppen olcsó a Premier Outletbe. Valószínű aki ide kijön autóval vásárolni a világmárkák között, annak egy ilyen étkezés is belefér.