Biatorbágy centrumánál (talán ez lehet a centrum, tényleg), van/volt ez a kínai étterem, amit jelenleg Redfruitnak neveztek el. Tehát megér egy próbaebédet is. A hangulat ott kezdődik, hogy bemész, és mozogsz egy kicsit szemben az üvegpulttal, és a mozgásérzékelő folyamatosan éles csipogásokat hallat, tehát, mire köszönsz, végignézed a kínálatot, lekommunikálod, hogy mit kérsz, körülbelül 15-ször vészjelez idegszaggatóan, mire kiérsz a hatóköréből.
A tulaj vagy alkalmazott elég korlátozottan tud magyarul, rá kell, hogy álljon a füled, hogy megértsd. Pirított tészta, borsos csirkemáj, és még magától ad kéretlenül egy másfajta kajából is, ami csak feldobja az ételt, nem baj, hogy rákerült. Talán félreértés volt, de mindegy. A kedvenc csípős káposztám előrecsomagolt, műanyag dobozban van, a szokásos szűk italkínálatból valamit meg inni is kell. Az étel sem jobb, sem rosszabb nem volt az átlagkínai büféknél, tömegárú, de, hogy járványidőszakban, kézmosás nélkül mindenki csak úgy belenyúl a mancsával a kanál- és villatartóba, amiből nem a nyelével áll kifelé a villa, hanem a fogaival, az elég felháborító! Dörgöltem is plusz szalvétákkal sokáig. . .