Elérte a nápolyi pizzaláz a fővárosi agglomerációt is. Biatorbágyon Il Peperoncino néven nyitott a nemrégiben egy remek hely, ahol a borválaszték is figyelemre méltó. Rövid világhálós kutakodással kideríthető, hogy Cziglan Gábor és Oláh Lajos Norbert felel a pizzákért, Dorogi Tamás pedig a borokért s tapasztalatunk alapján (egyelőre?
) a felszolgálásért is. A beltérnek van egy rendkívül hangulatos, ódon, boltíves pinceága, legközelebb ott ülünk majd le. Az étlapon néhány olasz előétel, megannyi autentikus pizzavariáció s két desszert. Eredetvédett olasz alapanyagokkal dolgoznak, fatüzelésű nápolyi kemencében sütik a pizzákat. Több mint húszféle, többségében magyar minőségi bort kínálnak, kedvező áron, melyek nagy részét decire is kimérik. Dorogi Tamással volt alkalmunk bortémában eszmét cserélni, Cziglan Gáborral a sör került szóba, nem kezelte épp megfelelően, hogy hiányoltam a minőségi kézműves söröket a választékból, de spongyát rá. Egy calabriai, valamint egy Dolce vita pizzát kértünk, továbbá egy tiramisu-t. A várakozási idő kissé elnyúlt, de ez velejárója a hely népszerűségének. Mondanom sem kell, kiváló volt mind a pizza, mind a desszert. Jó élmény volt az Il Peperoncino, ajánljuk másoknak is.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.