Jó
2022. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. április 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
Elérte a nápolyi pizzaláz a fővárosi agglomerációt is. Biatorbágyon Il Peperoncino néven nyitott a nemrégiben egy remek hely, ahol a borválaszték is figyelemre méltó. Rövid világhálós kutakodással kideríthető, hogy Cziglan Gábor és Oláh Lajos Norbert felel a pizzákért, Dorogi Tamás pedig a borokért s tapasztalatunk alapján (egyelőre?) a felszolgálásért is.
A beltérnek van egy rendkívül hangulatos, ódon, boltíves pinceága, legközelebb ott ülünk majd le.
Az étlapon néhány olasz előétel, megannyi autentikus pizzavariáció s két desszert. Eredetvédett olasz alapanyagokkal dolgoznak, fatüzelésű nápolyi kemencében sütik a pizzákat. Több mint húszféle, többségében magyar minőségi bort kínálnak, kedvező áron, melyek nagy részét decire is kimérik.
Dorogi Tamással volt alkalmunk bortémában eszmét cserélni, Cziglan Gáborral a sör került szóba, nem kezelte épp megfelelően, hogy hiányoltam a minőségi kézműves söröket a választékból, de spongyát rá.
Egy calabriai, valamint egy Dolce vita pizzát kértünk, továbbá egy tiramisu-t. A várakozási idő kissé elnyúlt, de ez velejárója a hely népszerűségének. Mondanom sem kell, kiváló volt mind a pizza, mind a desszert.
Jó élmény volt az Il Peperoncino, ajánljuk másoknak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
65.709 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
81.328 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval