Néha betérünk menü ebédre, de lehet hogy nem sokáig. Azelőtt meg voltunk elégedve a menüvel, de mostanában! Tegnap Jókai bableves volt, elég sokat adtak, mindössze kettő kicsi hús volt benne. Utána a lángos hihetetlen kemény volt. Lehetett rá kérni tejfölt, sajtot, jéghidegen. Igaz, nagy volt a meleg, egyek hideg sajtot. Néha szoktam enni pizzát, mostanában azt is inkább mellőzöm.
Pizza és főtt étel is kapható, leves második sütemény, sőt menüben is kapható. A kiírás szerint. Én speciel 15 percig álltam sorban, előttem ketten voltak, nem kértek sokat, de lassan haladt a sor ennek ellenére. Pont előttem úgy gondolta a kiszolgáló, hogy most mással fog foglalkozni, telefonált, ételt pakolt, stb.
Pedig utánam nem volt senki, nyugodtan kiszolgálhatott volna és utána ráért volna mással foglalkozni. De nem, várakoztatott. Én pedig otthagytam. Ez a kiszolgálás nekem 1-es.