Zichy Park Hotel - Borostyán Étterem Bikács bemutatkozása
A Zichy Hotel Borostyán étterme A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket.
A szálloda borkínálata elsősorban "hazai", azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. A Borostyán étteremből nyíló Babits különterem további 30-40 fő fogadását teszi lehetővé. Zenés rendezvények, céges meetingek, csapatépítés esetén közkedvelt, tánctérnek is kiválóan alkalmas. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszának különlegessége a hotel építésekor megvédett és megőrzött 150 éves hatalmas tölgyfa, melynek tövében egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét. Éttermünk nyitva tartása naponta: Reggeli: 7. 00 – 10. 00 Ebéd: 12. 00 – 15. 00 Vacsora: 18. 00 – 21. 00
Le a kalappal a svédasztalos reggeli előtt, bőséges választék, gyönyörű tálalás; zománcos edények, fém bögre stb. Hangulatos volt nagyon, bár a pékárú választékot én bővíteném. A vacsora finom volt nagyon, nagy választékkal. Ügyeltek rá, hogy mindig fel legyen töltve minden.
Hajdani TSz majort alakított át a tulajdonos négycsillagos welness szállodává. Nagyon elégedettek voltunk a nagy semmibe ágyazott nyugalom szigetével. Az udvarias kiszolgálás, na meg az ízletes, nagy adagok feldobták napunkat. Augusztusban kellemes árnyékos helyen ebédeltünk és egészen a kávéig élveztük a vidék hangulatát. Bátran merjük ajánlani az olvasóknak a helyet.
A céges tréningünk idén bikácson A Zichy Park Hotelban volt, így adta magát az alkalom, hogy végig a hotel éttermében együnk. A reggeli választékos is friss volt mindig. A rántottáért jár a hatalmas pirospont, hogy nem tojásporból, hanem valódi tojásból készült, ez nem mindenhol evidens.
Az ebéd is finom volt, 2 féle leves, 2-3 féle főétel, 2 féle desszert. Amikor ott jártunk, akkor épp esküvő volt az étteremben, így az egyik ebédet a konferenciaterem előtt szolgálták fel, nagyon kedvesek voltak. Vacsorára szalonnát sütöttünk hozott alapanyagokból, de amikor szükségünk volt bármire, azonnal kaptunk az étteremből. Csak ajánlani tudom az éttermet!
Gyönyörű környezetben van...Szépek a szobák,szuper a Wellness részleg.Esküvő alkalmából voltunk itt,ennél szebb helyen nem is lehetett volna a szertartást sem megtartani!!A kinti tó csodás és az is szuper,hogy lovashintó is áll rendelkezésre..A külső házikó is nagyon tetszetős és az állatok is tetszettek a gyerekeknek!!
Zichy Park Hotel - Borostyán Étterem válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, s hogy sikerült kellemes perceket és maradandó emlékeket szereznünk Önöknek. Reméljük, hamarosan újra a Zichy Park Hotel vendégei között üdvözölhetjük Önöket! Üdvözlettel: Zichy Park Hotel
2014. január 13., Zichy Park Hotel - Borostyán Étterem, Zichy Park Hotel
7043Bikács, Kistápé Liget
Szolgáltatások
kerthelyiség légkondícionált helyiség akadálymentes csoportokat szívesen fogad fix áras gyerekmenü kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége