2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 26.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szerintem Bikalról ember fia nem hallott volna, ha nincs ez a kastélyszálló, mert amúgy semmi sincs ott, ráadásul sok csatornán marketingelik magukat.
Mi még évekkel ezelőtt töltöttünk itt egy hosszú hétvégét novemberben, de ahogy olvastam a friss véleményeket, ugyanazok a hiányosságok most is, mint akkor.
A kastély-épületben kaptunk szobát, ami sötét, dohos és hideg volt egy elég kényelmetlen ággyal. A palotában levő reggelire és vacsorára kemény séta vezetett, így mindenhez teljes beöltözéssel lehetett csak elindulni.
Ugyanez volt a különböző wellness szolgáltatások esetében is. Kabát-csizma fel, cókmók összepakol, és átgyalogol a hidegben.
Az ételek a középkategória szintjét ütötték meg. A muflonpörkölt látom mai napig hasít, pedig az első kóstolás után másnap nem futott neki nagyon senki. Merthogy tényleg minden nap ugyanaz az ételkínálat. A sütemények kommerszek és egyen ízűek, de ehetők.
Ezektől függetlenül az élménybirtokon jól lehet szórakozni, bár sok mindenért külön fizetni kell. Azért a frissen sütött péksütik tényleg isteniek voltak! A színház is kellemes kikapcsolódást nyújt és ha egyszer átverekedtük magunkat a fürdőkbe, ott kellemesen pihenhetünk. Nekem a marokkói volt a kedvencem.
Télen, hidegben nem ajánlom a helyet, mert nagyon kényelmetlen a folytonos öltözés-vetkőzés, nyáron biztosan nem ennyire szembetűnők a távolságok.
Úgy gondolom túlárazott a kastélyszálló, mert az áraikért más helyeken magasabb színvonalú szolgáltatást kaphatunk, de ha valaki kíváncsi a reneszánsz miliőre, az valószínűleg egyenest ide fog foglalni. Nekem egyszeri élmény volt.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Puchner Kastélyszálló további értékelései
2024.09.15a párjával
Nagyon szép a környezet .Magával ragadó a középkori negyed.Sok az egyéni lehetőség a sport,wellness,szabadidő.Finomak az ételek .A személyzet nagyon kevés helyen ennyire barátságos és kedves.Olyan nem volt amivel nem lettem volna elégedett ,de a költségek elég magasak .Nem átlagos családnak van...
2024.06.22gyerekekkel
Meglepetésnek szántam a családom részére ezt a kis kiruccanást, ami valóban jó döntés volt! Remek a család barát hozzáállás, a szobák, a szolgáltatás, az ételek, a személyzet, "az idő utazás lehetősége", a birtok meg egyszerűen lenyűgöző! Egyszóval:azt kaptuk, amit remélni mertünk. A család...
2024.03.19a párjával
Elsősorban gyermekbarát szálloda, mégis kiemelten figyelnek a felnőtt, gyerek nélkül érkező vendégekre. Az étkezések alkalmával van lehetőség a gyermekes családoktól külön is étkezni, ezt nagyon szépen oldják meg. Kiváló a reggeli és a vacsora is, bőséges választékkal. Előzékeny felszolgálok....
A Puchner Kastélyszálló legnépszerűbb csomagjai
Puchner pihenés félpanziós ellátással
Szilveszter
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjszaka)
54.439 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között
95.040 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Egyedi Puchner Akció
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval