Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod!

Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!

 

Bakonyi lazítás: Ferrata Vendégház**** (Csesznek)

A természetbarátoknak biztosan nem kell bizonygatni a Magas-Bakony vadregényes világának szépségét. Szerencsére évről évre egyre többen látogatnak Csesznekre, hogy bejárják a várat és a Kőmosó-szurdokot. De, ha a kiránduláshoz már csak egy kiváló szálláshelyre van szükség, akkor a természetközeli Ferrata Vendégház a legjobb választás.

Az apartmanok, a kétágyas- és családi szobák is mind aprólékos gonddal lettek kialakítva, hogy minden eltöltött éjszaka valódi élmény legyen. A termelői hozzávalókból eléd talált reggelitől a bőséges vacsoráig ráadásul minőségi wellness szolgáltatásokat is kipróbálhatsz. Nyáron a hűsítő kerti medencében, hidegebb napokon a 7 személyes jakuzziban vagy a forró szaunában töltődhetsz fel. A szabadtéri játszótér rengeteg izgalmas, ingyenes programját pedig az egész család imádni fogja. Tovább az ajánlatokhoz>>

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Ferrata Vendégház**** (Cesznek)5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Ferrata Vendégház**** (Cesznek)

 

 

Erdei ház a tónál: Zengő Zug (Komló)

Nem tudsz dönteni, hogy a tópartra vagy az erdőbe menekülj el a világ zaja elől? Akkor a komlói Zengő Zug ideális lehet számodra. A 2+2 férőhelyes, romantikus kiruccanásokhoz is tökéletes, eldugott erdei szálláshely biztosan azonnal elrabolja a szíved. Élvezd a Sikondai-völgy csodálatosan tiszta levegőjét a teraszon, ahol egy jó kis túrázás után kellemesen ellazulhatsz a háromszemélyes infraszauna melegében! Plusz a hihetetlenül hangulatos kerti pavilonba telepített pezsgőfürdő az év minden napján ejtőzésre csábít.

A pompásan felszerelt, faillatú házikóban modern, designos megoldások nyűgöznek le. Az alsószinten egy jól felszerelt konyha és fürdőszoba kapott helyet, illetve egy pezsgőkád. A lépcső tetején pedig egy alvókuckót találsz, ahonnan közvetlenül az erdőre nyílik kilátás. Tovább az ajánlatokhoz>>

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Zengő Zug (Komló)5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Zengő Zug (Komló)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Magyarország meseszép vidéki települései – A ti kedvencetek fent van a listán?
Magyarország varázslatos vidéki települései olyanok, akár az élettel teli festmények: egy csapásra elbűvölik a látogatóikat. A macskaköves sikátorokat járva szépséges látnivalók elevenednek meg előttetek. Történelmi helyszíneken idézhetitek fel a múlt dicső vagy épp fájó pillanatait, és életre szóló kalandokban lehet részetek a legjobb kulturális, valamint wellness programoknak köszönhetően. Mutatjuk az utat!

 

 

„Vadat és halat, s mi jó falat”: Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

Minden kiránduló álma a látnivalókkal teli Szalajka-völgy, ahová legalább egyszer mindenkinek el kell látogatni. Azért, hogy megnézze a Szilvásváradon található Fátyol-vízesést, a Gloriett-tisztást vagy a képeslapra illő Felső-tavat. Az egész napos talpalást követően aztán visszatérhetsz a mesés szálláshelyre, a kutyabarát Szalajka Fogadóba.

A modern, szépen berendezett szobákban légkondicionáló gondoskodik a zavartalan nappali és éjszakai pihenésedről. Ússz pár hosszt a fedett medencében, dőlj hátra a masszírozó pezsgőfürdőben vagy csavard magad köré a lepedőt és ülj be valamelyik szaunába relaxálni!

A nap méltó zárása lehet egy ínycsiklandó vacsora a magas minőséget képviselő étteremben. Kóstold meg a kitűnő vad- és halspecialitásokat, amelyek mellé bármikor rendelhetsz egy finom bort az egri dűlőkről! Tovább az ajánlatokhoz>>

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Szalajka Fogadó*** (Szilvásvárad)

 

 

Vidéki szálláshely a javából: Patak Park Hotel*** (Visegrád)

Ennél közelebb nem is lehetne a természethez a visegrádi, felnőttbarát Patak Park Hotel. Nevéhez híven, a gyönyörű szobákból és a szuper étterem teraszáról egyaránt élvezheted a sebes patak csobogását. Ám, érdemes felfedezőútra indulni, hogy Visegrád látnivalóit is megismerd a fellegvártól az Ördögmalom-vízesésig. Mindezt akár két keréken is megteheted, mert a szállodában bármikor bérelhetsz kerékpárt. Ha nem szeretnél minden nap hosszabb túrára indulni, akkor a hegyoldalban létrehozott Fitness Liget sporteszközeit is kipróbálhatod.

Egy fárasztó, programokkal teli nap után nincs is jobb, mint igénybe venni Relax Terasz wellnessoázisát. Csücsülj be a finn szaunába, ahonnan a zöldellő erdőben gyönyörködhetsz méregtelenítés közben vagy merülj el a jakuzziban! Tovább az ajánlatokhoz>>

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Patak Park Hotel*** (Visegrád)5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Patak Park Hotel*** (Visegrád)

 

 

Wellness szállás a Bükkalján: Panoráma Hotel*** (Noszvaj)

A madárcsicsergős erdő öleli körül a noszvaji Panoráma Hotelt, ahol barátságos, változatos szobakínálatból szemezgethetsz. A Panoráma étterem zseniális konyháját az ott tartózkodásod alatt végig kiélvezheted. Teszteld le az egészben sült, ropogós pisztrángot vagy az édesszájúak egyik kedvencét: a túrógombócot tejfölhabbal!

A nyári forróság ellen a legjobb ellenszer a hatalmas kerti medence lesz, ahol a szabad ég alatt csobbanhatsz. Azonban, ha az időjárás nem lesz kegyes hozzád, még mindig feltöltődhetsz a beltéri pezsgőfürdőben vagy a változatos szaunákban. Ha szeretnél teniszezni vagy dartsozni, akkor erre is lesz lehetőséged. Tovább az ajánlatokhoz>>

5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Panoráma Hotel*** (Noszvaj)5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod! - Panoráma Hotel*** (Noszvaj)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Bár igencsak megemelkedtek az árak a Balatonon, még mindig akad olyan kiváló ár-érték arányú szállás, ahol gondtalanul telhet a pihenésünk. Mutatunk néhány olyan alternatívát, melyek kedvező áron kínálnak kiváló szolgáltatásokat kedvenc balatoni városainkban.
Jennifer Lawrence, Matt Damon, Timothée Chalamet – mind olyan tehetséges színészek Hollywoodban, akik az utóbbi években Magyarország utcáin is megfordultak. Hazánk gyönyörű helyszínei, tájai, modern filmstúdiói ugyanis még a tengeren túl is hihetetlenül népszerűek. Nézzük, melyik mozifilmeket forgatták nálunk!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.