Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bezárt a budaörsi Rutin

2024.06.11 | 2 perc

A Michelin-ajánlásos, budapestiek és környékbeliek egyik kedvenc étterme hétvégén bezárt - a hírt Pallag Dávid tulajdonos-séf egy Facebook videóban jelentette be.

 

"Az az igazság, hogy csődbe mentünk" - így kezdi a reels videót Pallag Dávid séf, de nem búcsúzik végleg, a következő hónapokat arra szánja, hogy újult erővel térjen vissza egy erősebb koncepcióval.

"A hétvégén bezártam a RUTIN-t. Nincs ezen mit szépíteni. Sok csalódás és rossz döntés vezetett el idáig. De nem adom fel! A következő hónapokat arra szánom, hogy megerősödve térjek vissza. Újra egy jókedvű szakács akarok lenni, és nem egy gasztroipai vállalkozó. Szeretnék egy új és erősebb koncepcióval visszatérni, aminek a fejlődéséről indítok egy videósoroatot is. Velem tartasz?"

A videót itt találjátok>>

 

A Rutin étterem a budaörsiek, budapestiek és környékbeliek kedvelt helye volt. Pallag Dávid és felesége, Pallag Fanni 2020 decemberében, a járvány közepén nyitotta meg az éttermet, és egy korlátoktól mentes, kötetlen műfajt teremtettek. Pallag Dávidot ismerhetitek a Konyhafőnök című műsorból, 2022-ben övé lett a Dining Guide-Audi az "Év Ifjú Séftehetsége" díj, és az étterem 2022-ben és 2023-ban is Michelin-ajánlást kapott.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Bakony vadregényes szurdokai, a Balaton-felvidék vulkanikus kúpjai és a hegyek ormán magasodó történelmi várak mind Magyarország legjobb kirándulóhelyei közé tartoznak. Veszprém megye azonban a túrázáson kívül is bőven rejt izgalmas látnivalókat. Csónakázhattok föld gyomrában megbújó tavasbarlangban vagy épp barangolhattok egy illatos levendulamezőn a Balaton hangulatos falujában. Hol? Már mutatjuk is!
Magyarország varázslatos vidéki települései olyanok, akár az élettel teli festmények: egy csapásra elbűvölik a látogatóikat. A macskaköves sikátorokat járva szépséges látnivalók elevenednek meg előttetek. Történelmi helyszíneken idézhetitek fel a múlt dicső vagy épp fájó pillanatait, és életre szóló kalandokban lehet részetek a legjobb kulturális, valamint wellness programoknak köszönhetően. Mutatjuk az utat!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10+1 borászat kiváló konyhával
2024.06.06 | 10 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Miért kellene megalkudnunk, amikor egyszerre választhatjuk a borkóstolót kiváló pincészetekben és ínycsiklandó lakomákat kimagasló éttermekben! Összegyűjtöttünk 11 olyan helyszínt, ahol e két kulináris élmény egyszerre tetten érhető, teszteljétek ti is!
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Programajánló június-júliusra: 15+1 nyári gasztro- és egyéb fesztivál
2024.05.28 | 12 perc | Gasztronómia | Események
Levendulát szüretelnél, epres kézműves termékeket kóstolnál, boroznál vagy söröznél? Akkor nem kell tovább keresned, válogatásunkban mindezt megtalálod! Júniusban és júliusban izgalmasabbnál izgalmasabb szabadtéri programok közül válogathattok, ezért cikkünkben összegyűjtöttünk nektek 15+1 olyan nyári eseményt, ahol garantáltan jól fogtok szórakozni.
10 isteni pizzéria Budapesten, ha igazi olasz ízekre vágytok!
2024.04.24 | 7 perc | Gasztronómia
Bár hivatalos közvélemény-kutatást nem végeztünk a témában, mégis magabiztosan állíthatjuk, hogy a legtöbb embernél a pizza a kedvenc ételek között kapott örökre szóló bérletet. Azonban pizza és pizza között is hatalmas különbség van, mi pedig semmit sem szeretnénk a véletlenre bízni, úgyhogy íme 10 olyan pizzéria a fővárosban, ahol nem tudunk rosszat rendelni az étlapról!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!