Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Budapestre érkezik a Garden Of Lights Hupikék Törpikék multimédia-kiállítás és fényshow

2024.10.02 | 2 perc

A páratlan attrakciónak az ELTE Füvészkert otthont október 18-tól.

 

Néhány elképesztő tény a kiállításról:
-          a tárlat mesés fényvilágáról 500.000 energiatakarékos LED és több mint 20.000 méternyi fényfűzér gondoskodik
-          a legnagyobb installáció egy 52 méter hosszú fényalagút, 85.000 LEDdel
-          több mint 100 fa kap mesés fényfűzér dekorációt
-          a legmagasabb installáció 12 méteres
-          a kiállítás több mint 100 installációs elemből és 20 fotópontból áll a Hupikék Törpikék mesejeleneteivel, különleges fényjátékkal és multimédia-effektekkel
-          ami az energiafogyasztást illeti: a havi áramszámla negyede lesz annak, amit egy 100 m2-es pizzéria elhasznál
-          a kiállítás lengyel megálmodói a világ legszebb-legjobb fényeit hozzák el a Füvészkertbe – olyan technológiát, amivel csak a legnagyobb amerikai filmstúdiók dolgoznak

 

A szabadtéri kiállítás 2024.10.18-tól 2025.03.02-ig tart nyitva.

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Magyar Fürdőszövetség és tagszervezetei 2024. október 5-6. között immáron 7. alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét.
Halloween alkalmából október 31-én napközben gyerekprogramokkal (pl. tökfaragás, arcfestés, jelmezkészítés), éjszaka viszont 16 éven felülieknek szóló élményekkel készül a pécsi Zsolnay Negyed. A rémségek házában a felnőttek élhetik át egy borzongató túra keretében legijesztőbb rémálmaikat. Utána garantáltan jól fog esni egy ördögi koktél a jelmezes Halloween partyn DJ Venommal és DJ Turnerrel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.