Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!

A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.

 

Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping (Cegléd)

A szolgáltatások kialakításában a család minden tagjára gondoltak. A 36 db többszemélyes fűthető apartman TV-vel, konyhával, főzési eszközökkel, fürdőszobával felszerelt, és korlátlan átjárással biztosított minden napra a ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe.

Az ingyenes szórakozási lehetőségek között megtalálható nyársalós- bográcsozós hely, tollas, ping-pong, röplabdapálya, mobil focikapu labdával, kültéri- és fedett közösségi tér asztalokkal és padokkal, szabadtéri kondipark, a szálláshely mellett pedig BMX Freestyle pálya, futópálya és dísztó látványa is élvezhető. A kempinget a sátorral, lakókocsival érkező vendégeknek is ajánljuk. Ráadásul a család kedvencét sem kell a szomszédra bíznia, hiszen az apartmanpark kisállatbarát.

A szálláshely területén üzemel egy kisebb élelmiszerbolt, a főétkezésekhez az Admirál éttermet ajánljuk a fürdő területén, ami minden évszakban nyitva tart. A strand és aquapark területén a nyári szezonban több büfé, édességes bódé, fagyizó is megtalálható, illetve szezonon kívül a fedett részen is üzemel egy beltéri büfé.

Szállásfoglalás>>

A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kempingből biztosított a korlátlan átjárás a ceglédi fürdőbe.A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kempingből biztosított a korlátlan átjárás a ceglédi fürdőbe.

Családi nyaralás - Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping (Cegléd)Családi nyaralás - Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping (Cegléd)

 

 

Gyógy- és Strandfürdő kicsiknek, nagyoknak vagy gyógyulni vágyóknak

A vendégek változatos gyógykúrákat, kezeléseket vehetnek igénybe szakemberek felügyelete segítségével. A gyógyvíz által évente ezreknek nyílik lehetőségük arra, hogy megtapasztalhassák panaszaik enyhülését, hiszen rengetegen érkeznek ide például reumatikus, ízületi betegségekkel, köszvénnyel, vagy akár mozgáshiánnyal és kimerültséggel is. Egy kiadós gyógyvizes fürdőzés mindezeken a bajokon a tapasztalatok szerint igen hatékonyan képes enyhíteni. A kényeztetésre vágyók számos masszázs közül választhatnak, vagy a szaunázás élettani hatásait gyakorolhatják az infra-, finn- vagy csillagfény szaunákban. A programkedvelő látogatók éjszakai fürdőzések, szaunaestek, tornák kínálatából válogathatnak.

Bel- és/vagy kültéri medencék (gyógymedencék, élménymedencék, gyermekmedencék, hullámmedence, úszómedence) egész évben lehetőséget nyújtanak a fürdőzésre.

Családi nyaralás gyerekkel - Aqua Centrum Csúszdapark, Gyógy- és Strandfürdő (Cegléd)Családi nyaralás gyerekkel - Aqua Centrum Csúszdapark, Gyógy- és Strandfürdő (Cegléd)

Család- és gyerekbarát szállás fürdőbelépővel - Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont CeglédCsalád- és gyerekbarát szállás fürdőbelépővel - Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Cegléd

Szobafoglalás>>

 

 

Csússzon a család!

A nyári iskolaszünetben nyitva tartó Aquaparkban 18 csúszda közül lehet kiválasztani a kedvencünket. A Dragon csúszdán a szabadesés élményét 16 méter magasból, 60 km/óra sebességgel tapasztalhatjuk meg, de az extrém élményeket kereső vendégeknek az ingacsúszdát ajánlják. A kínálatban a gyermekcsúszdák, csőcsúszdák, gyorscsúszdák vagy családi 4 pályás csúszda is megtalálható.

Gyűjtsetek közös élményeket nyáron is - Aqua Centrum Csúszdapark (Cegléd)Gyűjtsetek közös élményeket nyáron is - Aqua Centrum Csúszdapark (Cegléd)

 

 

Kalandpályák mindenkinek

A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, családipálya, valamint a 6 átcsúszásból álló canopy is megtalálható. A fekete fenyő- és tölgyfákból álló erdőben a tó felett átvezető canopy valódi elszántságot igényel, 12 méter magasságból másképp néz ki a világ, de igazán sportos kikapcsolódást nyújt a különböző nehézségű akadályokból összerakott kalandpark pálya a család minden tagjának.

A gyermekpályára 150 cm alatti kalandozókat várják, a felnőttpályák pedig a legváltozatosabb kihívások elé állítják az embert. Mindez persze teljes biztonságban, hiszen darukötelek és karabinerek, valamint az alpinmentésből vizsgázott stáb segíti a kalandozást.

Itt valóban erdőben kirándulhattok, sportolhatnak a természet közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást.

Családi nyaralás - Ceglédfürdő KalandparkCsaládi nyaralás - Ceglédfürdő Kalandpark

 

Hogy összességében miért érdemes ellátogatni a város nyüzsgő, zajos világából erre a békés vidékre?

Cegléd városa igencsak vendégszerető, és nem csak lakói kedvesek, de az egész környék hangulata más, mint a nyüzsgő városoké – nyugodt, kiegyensúlyozott, így a tavaszi és nyári napsütésben nagy öröm egy kiadós sétára indulni a zöldellő lombok alatt.
A ceglédi gyógyvíz gyógyító hatásáért nem csupán belföldről, hanem a környező országokból is érkeznek olyan vendégek, akik kifejezetten a gyógykezelések kedvéért látogatnak el Magyarországra.

Ceglédfürdőben egy pillanatig sem kell attól tartani, hogy gyerkőc unatkozik, vagy netán nem tudtok tökéletesen kikapcsolódni. A Kalandpark, Gyógy- és Strandfürdő, az Aquapark és az Apartmanpark mindig tartogat kellemes meglepetéseket.

 

Szobafoglalás>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nincs lehetőséged elugrani egy izgalmas szafarira Afrikába vagy kirándulni a párás esőerdőben? Annyi baj legyen! Magyarország legjobb állatkertjeiben lesz alkalmad megismerni földünk csodálatos állatvilágát! A többórás családi programot a gyerekek sem fogják megunni, mert a felfedezőúton garantált a tanulás, a szórakozás és a természetközelség is. Melyik TOP állatkerteket ajánljuk belföldön? Mutatjuk, hol utazhatsz el a sarkvidékre vagy cápaetetést nézni!
Pécs történelmi belvárosa ismét fényárban úszott! A 2024-es Zsolnay Fényfesztivál július 4. és 7. között varázslatos fényalkotásokkal öltöztette új ruhába a város tereit és épületeit. Az ország első és továbbra is egyetlen fényfesztiválja több mint 100.000 érdeklődőt vonzott bel-és külföldről egyaránt, megerősítve Pécs pozícióját a kulturális turizmus térképén.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!