Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

NYEREMÉNYJÁTÉK: értékelj és nyerj wellness pihenést!

2023.08.22 | 4 perc

Merre jártál nyáron? Oszd meg a tapasztalataidat velünk! Írj értékelést az ittjartam.hu oldalon, és ha te leszel a szerencsés, megnyerheted az inárcsi Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness utalványát. Ne feledd: minél több értékelést adsz le, annál nagyobb esélyed lesz nyerni!

 

Írj értékelést és nyerj!

Írj értékelést az ittjartam.hu oldalon étteremről, szálláshelyről vagy látnivalóról, és máris esélyed lesz nyerni. A játék végén az értékelők között kisorsolunk egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás ajándékutalványt az inárcsi Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellnessbe*.


A játék időtartama:
2023. augusztus 22-szeptember 05.
Sorsolás: 2023. szeptember 06.

A nyertest e-mail-ben értesítjük.
A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a játékszabályzatot.


Ne feledd, minél több értékelést adsz le, minél több helyről mondod el a véleményedet, annál nagyobb esélyed lesz nyerni!

Te is szeretnél nyerni? Írj értékelést>>

 

*A Bagolyvár Étterem&Vendégház&Wellness utalvány tartalmazza a szállást 2 fő részére, 2 éjszakára, félpanziós ellátással, wellnessrészleg használattal

 

Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness, Inárcs

A fővárostól mindössze 15 percnyire található családias hangulatú Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness, ahol távol a városi nyüzsgéstől, könnyen megközelíthető, zöldövezeti környezetben rejtőzhettek el a fárasztó hétköznapok elől. Wellnessrészlegük szolgáltatásai, kül- és beltéri medencéi, valamint finn- és infra szaunáik kíválóan alkalmasak a testi-lelki feltöltődéshez.

Gasztroélmények

Válogassatok a magyar és nemzetközi konyha fogásaiból a többszörösen díjnyertes éttermükben, amit a Magyar nemzeti Gasztronómiai Szövetség a legmagasabb elismeréssel, a Védnöki Táblával díjazott.

Élmények hosszú sora vár

Körbetekerhetjük Inárcs hangulatos utcáit bringó hintón, állatsimogatójukban két Shetlandi minipóni és egy vidám madárház is vár. Ha csendesebb elvonulásra vágytok, irány a Feng Shui törvényei alapján épült halastó, ahol a vízesés csobogása és a madárcsicsergés mellett kisimulnak a ráncok is.

A legkisebbekre is gondoltak: a gyerekek a boszorkányházban izgalkammal teli világba csöppenhetnek, a játszótéren pedig két hinta, csúszda, kötél mászóka, homokozó várja a kicsiket.

Nyeremény: 2 fős ajándékutalvány 2 éjszakára a Bagolyvár Étterem & Vendégház & WellnessbeNyeremény: 2 fős ajándékutalvány 2 éjszakára a Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellnessbe

 

Írj értékelést>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Gondtalan csobbanás, halk relaxálás, harmónia, énidő, befelé figyelés és egymásra hangolódás – pontosan ilyen, amikor valamelyik csodás felnőttbarát szálláslehetőségre esik a választásod. Pihenjetek, töltődjetek, szerezzetek magatoknak és egymásnak romantikus, meglepetésekkel teli napokat! Így, amikor őszbe fordul a nyár, lesz miből erőt meríteni a következő közös kikapcsolódás elérkeztéig.
A hűsítő nyalánkságoknak őrült nehéz ellenállni, amikor egyre feljebb kúszik a hőmérséklet. Nyáron sokunk hűtőjében üldögél egy jókora görögdinnye, a fagyasztóban pedig fagylaltok, jégkrémek ígérik a pillanatnyi lehűlés reményét. Fagyizni viszont nemcsak az otthonunk árnyékában, hanem a bámulatos balatoni kiruccanások során is érdemes. Mutatunk most 7 helyet, ahol garantáltan nem fogsz csalódni a fagylaltkínálatban.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Budapestre érkezik a Garden Of Lights Hupikék Törpikék multimédia-kiállítás és fényshow
2024.10.02 | 2 perc | Gyermekekkel | Események
A páratlan attrakciónak az ELTE Füvészkert otthont október 18-tól.
Őszi programkavalkád Szolnokon a RepTárban és a Várkapuban
A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum és a Várkapu Látogatóközpont ősszel is különleges programokkal várja az érdeklődőket, családokat.
Mesebeli Filmfesztivál a Palatinuson: Lumina Park
2024.09.05 | 3 perc | Gyermekekkel | Események
A Lumina Park már első pillanatban a budapestiek kedvelt téli attrakciója lett. Az nem is kérdés, ismét lesz fénypark a Margitszigeten. Mostanra pedig arra is fény derült, Mesebeli Filmfesztivál vár minden érdeklődőt a Palatinus strandon. Nyitás 2024. október 18-án.
Kiírták a legfontosabb dátumokat a 2024/2025-ös tanévre vonatkozóan
2024.06.12 | 5 perc | Gyermekekkel | Események
Megjelent a tervezet a Belügyminisztérium oldalán a 2024/25-ös tanév rendjéről, valamint az iskolai szünetek időpontjairól is. Összeszedtük nektek, hogy milyen lesz a 2024. szeptember 2-án induló tanév menetrendje.
Hamarosan új fejezet veszi kezdetét a Kreinbacher Birtokon
2024.05.29 | 4 perc | Szállások | Gasztronómia
A Somlóvásárhely szívében fekvő, világversenyeken is számos alkalommal díjazott pezsgőiről ismert Kreinbacher Birtok tovább bővül. A tervek szerint 2025-ben záruló fejlesztést követően a jelenlegi szállodai kapacitás majdnem háromszorosára nő, új wellnessrészleggel, valamint konferenciaközponttal is bővül. A Bár a Kreinbacher Birtok augusztus végén ideiglenesen bezárja kapuit, a pezsgőpincészet továbbra is zavartalanul látogatható marad, illetve a vinotéka is nyitva áll a vásárlók előtt.