Ősszel a szüreti programokból, gasztronómiai eseményekből, borkóstolókból nem lesz hiány. Mielőtt nekivágnátok a fesztiváloknak, vagy meglátogatnátok a kedvenc pincészeteteket, tudjatok meg többet a szüret hagyományokról
Július 31-én, már 12. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, mely a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos izgalmas programmal várja a látogatókat országszerte.
A város több pontján kulturális programok, vásár, felvonulás, borlovagrend avatás, gasztronómiai élmények várnak azokra, akik hétvégén Balatonfüredre látogatnak. Na, és persze ne felejtsük el a jobbnál jobb borokat!
A járvány miatt nincs színház, mozi, múzeum. De szerencsére a 21. században élünk, ezért az internet ilyenkor a segítségünkre siet, így ajánlunk online látogatható múzeumokat nektek.
A tavasz beköszöntével nem csak a felmelegedést várjuk, hanem a kétség kívül egyik legnépszerűbb ünnepünket is, a húsvétot. Vajon mi a helyzet a különleges tradíciókkal a nagyvilágban?
Az előző év elkényeztetett minket hosszú hétvégékkel, és bár idén kevesebb lesz, ne legyünk elégedetlenek, bőven akad így is lehetőségünk év közben kifújni magunkat. Íme 2020 hosszú hétvégéinek listája.
Bár a tavasz már időnként most is érződik a levegőben, azért még pár hetet várnunk kell rá. Készülődni viszont nem árt, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán jónak ígérkező eseményt.
A szerelmesek ünnepe? Vagy inkább a szeretetről, a barátságról, az ajándékokról és a virágcsokrokról szól? Egy kicsit mindegyik. Most mindent elárulunk február 14-ről.
Téved, aki azt hiszi, hogy karácsonykor megáll az élet. Bármerre is indulsz az országban, december 25-én és 26-án is érdekes, izgalmas és vidám programok várnak. Egy apró csokornyit most mi is összeállítottunk neked.
Ide nekünk a hideget, pláne, ha testet-lelket melengető programokat ígér a november! Az utolsó őszi hónapban sem lesz időd unatkozni, telis-tele az ország ugyanis izgalmas eseményekkel. Már mutatjuk is!
Évekkel ezelőtt hozzánk is begyűrűzött a Halloween. Lehet nem szeretni, vagy imádni, de tény, hogy itthon is egyre népszerűbb. De vajon tudod-e, hogy pontosan miről is szól ez az ünnep? Máris mindent elárulunk.
Gyerekkorunkban még el sem tudtuk képzelni, hogy a városi emberek számára egyszer népszerű turisztikai és hagyományőrző élmény lesz a disznóvágás és az azt követő disznótor.
Ennél tökéletesebb októbert el sem tudsz képzelni! Annyi program vár rád ugyanis országszerte, mint égen a csillag. Mi most is segítünk, összegyűjtöttünk neked jó pár ízletes, izgalmas és színes eseményt, íme!
Alighogy vége a nyárnak, lassan elkezdődik a tanév első szünete, az őszi szünet. 5 tippel most mi is segítünk, hogy milyen programok várnak kicsiket és nagyokat.
Mielőtt elkezdenéd siratni a nyarat, gondolj arra, mennyi minden vár rád ősszel is! Itt van például a szüret, ami lazán lepipálhatja még a legmenőbb nyári programokat is. Mutatjuk, hova érdemes menned szeptemberben, íme!