Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fényfesztivál: 2025-ös dátum, aftermovie és díj jelölés!

2024.10.16 | 2 perc

Save the date: Nyilvánossá vált a Zsolnay Fényfesztivál jövő évi dátuma, 2025-ben július 3-6. között borul fényárba Pécs. De a dátumon kívül is pörög az élet a fesztivál háza táján, mutatjuk az aktualitásokat!

 

Debütál a 2024-es aftermovie

Ha szívesen visszaemlékeznél az idei nyár legragyogóbb pillanataira, akkor mindenképp kattints a 2024-es Zsolnay Fényfesztivál most bemutatott, rövid összefoglaló videójára:

 

Music Hungary-díj jelölés

Nem várt helyről kaptunk elismerést! A Music Hungary-díj idei jelöltjei között szerepel a Zsolnay Fényfesztivál! A két éve alapított díj a hazai zeneipar minden részére kiterjedően elismerésben részesíti a kiemelkedő teljesítményeket.
A Zsolnay Fényfesztivál a vizuál-díjra kapott jelölést, külön öröm, hogy a Fényművésztelep egyik alkotója, Pátkai Rozina Re:member című alkotását pedig innovációs díjra jelölték.
A díjátadót november 19-én a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase részeként a veszprémi Hangvillában tartják.

A terep most a gyerekeké!

Október 14-én indul Fényfesztivál „téli kistestvére”, az Adventi Épületfestő Gyerekrajz Pályázat, amely során gyerekek rajzai elevenednek meg fényfestett alkotásként a Dzsámi homlokzatán. Az alkotásokat november 14-ig várják.

2025. július 3-6. között újra Pécs a nyár fénypontja! Részletek>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Plakátkiállítással, filmmaratonnal, színházzal, érdekes városi sétákkal és nosztalgiavillamossal emlékezik október 23-án Budapest az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójára.
Október 18-án a Garden of Lights ismét egy csodálatos világot nyit meg az érdeklődők előtt Hupikék Törpikék fény és multimédia kiállításán keresztül - idén a Füvészkertből egyenesen Aprajafalvába léphetünk be és találkozhatunk mindenki kedvenceivel, Törpapával, Törpillával, Okoskával és a többi törpikével!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Lábunk alatt a történelem - bunkerek Magyarországon
2024.08.26 | 7 perc | Szuper látnivalók | Titkos úticélok
Magyarország gazdag történelmi múltjának számos titkát a felszín alatt található bunkerek őrzik, így amellett, hogy egyedülálló betekintést nyerhetünk általuk az adott időszak rejtelmeibe, izgalmas program lehet gyermekek számára is a misztikus alagutak felfedezése. Ebben a melegben különösen kellemes lesz hűsítő falaik között tölteni a napot, úgyhogy ugorjunk vissza az időben, és válasszunk egyet a cikkünkben felsorolt 6 lenyűgöző bunker közül!
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
2024.01.02 | 9 perc | Gyermekekkel | Wellness | Legnépszerűbb
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.