Érdemes Pécsre látogatni szilveszterkor, hiszen színes programokkal és finomságokkal ünnepelhetünk. A Széchenyi térre kitelepül több borászat, válogathatunk az étel- és italárusok kínálatából, de lesznek partykellékek is.
December 31-én 20 órától indul a felvezető party a pécsi Doggos zenekarral. A Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Ahogy a koncertjein, így most is megtörténhet bármi a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, érzelmes rock balladákig.
22 órától a közönség az idén 25 éves a Zanzibár zenekarral hangolódhat a szilveszterre. A Nem vagyok tökéletes, Az igazi nevem, a Szerelemről szó sem volt című slágerek a mai napig az ország megunhatatlan kedvencei.
Pécsi programok: szilveszteri buli a Zanzibárral a Széchenyi téren | Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.
Giccs Party indul 23:45-től, ami a '80-as évektől a végtelenig és tovább repít! A party-világ kapuja szélesre tárul, hogy együtt bulizzunk a '80-as '90-es évek szórakoztató világában. Színes fények, változatos számok.
Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd 02:00-ig folytatódik Giccs Party.
Dátum: 2024. 12. 31. 20:00-02:00 | Helyszín: Pécs, Széchenyi tér | További információ>> Link
Pécs szilveszter: a Széchenyi téren színes programok várnak