Téved, aki azt hiszi, hogy karácsonykor megáll az élet. Bármerre is indulsz az országban, december 25-én és 26-án is érdekes, izgalmas és vidám programok várnak. Egy apró csokornyit most mi is összeállítottunk neked.
Nem kell nyárig várnod egy vidám vízi kalandra, hazánk ugyanis bővelkedik olyan izgalmas fürdőkben, ahol akkor is fejest ugorhatsz, ha esik vagy fúj. Most 5 fantasztikus beltéri élményparkot mutatunk.
Ennél tökéletesebb októbert el sem tudsz képzelni! Annyi program vár rád ugyanis országszerte, mint égen a csillag. Mi most is segítünk, összegyűjtöttünk neked jó pár ízletes, izgalmas és színes eseményt, íme!
Vétek lenne kihagyni napnyugta után a nyarat követő évszak romantikus esti, békés andalgásait. Most 10 olyan várost ajánlunk, ahol szívet-lelket melengető, romantikus sétákat tehettek.
A Balatonon parti szuper szálláshelyeken kívül rengeteg fantasztikusan hangulatos vízparti szálloda várja, hogy felfedezd őket. Mutatunk is 5-öt ezekből.
Ha a Balatonon nyaralsz, vagy rövidet strandolsz, enni akkor is kell. Ha pedig strand, akkor lángos. Ha lángos, akkor pedig... összegyűjtöttünk néhány igazán jó hírű lángosozót a Balaton környékéről.
Lételemed a pörgés, és izgalmakra vágysz a vakációdon is? Akkor nem is választhatnál a pihenésedhez jobb helyet, mint egy élményfürdőt vagy aquaparkot.
El tudnád képzelni, hogy egy napod csak a luxusról szól? Reggeltől estig tartó habos, pezsgő fürdőkről, mennyei masszázsokról és csupa kényeztetésről? Váltsd az álmod valóra, van 5 tippünk, hol és hogyan!
Gőzerővel szervezed a nyaralást, csak még nem tudod, hova foglalj? Készítettünk egy listát a család- és gyerekbarát szállodákról, ahol a fókusz a gyerekeken van.
A simogatóan meleg napsugaraknak hála újra élvezheted a Balaton nyarat, mi több, már éppen itt az ideje annak is, hogy tervezgesd a magyar tengeri kalandjaid útvonalát. Mi pedig készültünk egy kis kedvcsinálóval.
Közeleg a tavasz, és egyben az év első hosszú hétvégéje. Ha megtudod, milyen szuper programok várnak rád országszerte, eszedbe se jut majd a négy fal között tölteni ezeket a napokat.
A valentini hangulatú hónapot a hátunk mögött hagyva sem kell lemondanunk a romantikus programokról, sőt! Az ébredező, illatos tavaszi napok is éppoly tökéletesek a szerelmes elvonulásokra. Íme, hozzá néhány tipp!