Ha szereted a nyalánkságokat, akkor biztos, hogy a 2. Tatai Csokoládé és Édesség Fesztiválon levesznek a lábadról. A március 16-án kezdődő, kétnapos finomságünnepen ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere. A Güntner Aréna Városi Sportcsarnok ugyanis tele lesz édes nassolivalókkal és megannyi fogadra való édes és koncertcsemegével.
Nézd meg, milyen szállásokat ajánlunk Tatán>>
Irány Szentendre! Ha eddig nem tudtad, a Skanzenben most át is élheted, milyen lehetett a huszárélet. A március 15-16-17-i szezonnyitó rendezvényen bepillantást nyerhetsz a huszárok életébe, és miután beléptettek a hadseregbe, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum huszárképzőjében ki is képeznek katonának. Mi több, ólomkatonákkal újrajátszhatod az 1848-49-es forradalom csatáit, sőt, belekóstolhatsz a huszárok kedvenc ételeibe is.
Ha maradnál még néhány napot, itt találsz szállást>>
Szentendre, Skanzen - huszáros hétvége, rengeteg programmal.
Most már tizedik alkalommal indul a fesztiválszezon a Szegedi Toros Pálinkafesztivállal a csongrádi megyeszékhely szívében. Március 14-17-én ismét felsorakoznak a hazai húsipari kistermelők és pálinkafőzdék, és tele lesz a Széchenyi tér a kézműves gasztronómiai különlegességek legjavával. Kóstold meg mind, élvezd a fenséges falatok és a különleges kortyok ízét, majd pedig keresd meg a kedvenc programjaid, amiből lesz bőven kicsiknek és nagyoknak is!
Nézd meg a szegedi szállás ajánlatainkat>>
A hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát idén is a Szoboszlói Toros napok nyitja meg. A március 15-én kezdődő háromnapos rendezvényen, amellett, hogy felidézheted a régmúlt disznóvágások hangulatát, megannyi népi és táj jellegű ételt is kóstolhatsz, amit testet-lelket melengető magyar pálinkákkal és borokkal öblíthetsz le. A finom falatok mellett lesznek jó kis toros tippek, kolbászfaló verseny, tréfás vigadalom és még mennyi minden!
Szuper hajdúszoboszlói szállásokat itt találsz>>