Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Idilli vendégházak a tökéletes nyaraláshoz

Évente csak néhány hét jut a pihenésre, így a nyaralás során mindannyian egy kényelmes, barátságos helyre vágyunk, ahol kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk. Magyarország vendégházai kiváló lehetőséget kínálnak erre, egyedi élményekkel és pihentető környezettel; az alábbiakban néhány különleges apartmant mutatunk be, melyek garantálják a felhőtlen nyaralást, akár családdal, barátokkal vagy párban tervezzük az utazást.

 

Unio Vendégház 1. (Siófok)

Az Unio Vendégház 1. Siófok szívében található, csupán néhány lépésre a magyar tenger partjától, úgyhogy abszolút ideális helyszín a nyári strandoláshoz és vízi sportokhoz. A vendégház modern és kényelmes berendezésével, valamint tágas kertjével kiváló hely a családok és baráti társaságok számára. Ha itt szállunk meg élvezhetjük a város nyüzsgését, a hangulatos éttermeket és kávézókat, valamint a Balaton partjának minden szépségét.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Unio Vendégház 1. (Siófok)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Unio Vendégház 1. (Siófok)

 

 

 

Brigitte Apartman Bükfürdő

Csendes környezetben várja vendégeit a Brigitte Apartman Bükfürdő, mindössze pár perc sétára a híres termálfürdőtől, amely a pihenni vágyók számára igazi paradicsom. A modern felszereltségű apartman otthonos hangulatú, tágas szobákkal rendelkezik, a környék pedig bővelkedik kirándulási lehetőségben (a Lővérek is csak arra vár, hogy meghódítsuk), így az aktív kikapcsolódás szerelmesei sem fognak csalódni.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Brigitte Apartman Bükfürdő10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Brigitte Apartman Bükfürdő

 

 

Csobogó Vendégház (Eger)

Az Eger szívében helyet kapott felnőttbarát Csobogó Vendégház a város történelmi belvárosának közelsége miatt több mint ideális a látogatóknak, és a kétlábú vendégek mellett a kutyákat is szívesen látják. Eger híres borvidéke könnyedén elérhető innen, így egy borkóstolóval is gazdagíthatjuk nyaralásunkat, miközben felfedezhetjük az egri várat és a Török Fürdőt is.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Csobogó Vendégház (Eger)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Csobogó Vendégház (Eger)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Az ország legjobb vízi élményparkjai a nyári kalandokhoz
Mi lehet jobb egy kellemes fürdőzésnél a nagy nyári melegben? Nos, egy kihívásokkal teli vízi akadálypálya, ahol a kalandokat nevetés és önfeledt játék teszi még emlékezetesebbé.

 

 

Halháza Vendégház (Sirok)

A Halháza Vendégház a Mátrában helyezkedik el festői környezetben, a természet rajongóit már a megérkezés pillanatában elvarázsolja. A 7000 négyzetméteres telek arra buzdít minket, hogy minél kevesebb időt töltsünk a szobánkban, és inkább a kertben focizzunk vagy főzőcskézzünk. A közeli siroki vár és a számos túraútvonal remek kirándulási lehetőségeket kínál, ahol a vendégek felfedezhetik a környék szépségeit és történelmi nevezetességeit.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Halháza Vendégház (Sirok)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Halháza Vendégház (Sirok)

 

 

Malom-tó Vendégház (Tapolca)

A híres Tapolcai-tavasbarlang közelében sem maradunk szállás nélkül; a Malom-tó Vendégház egyedi élményt nyújt a látogatóknak. A romantikus hangulatú, igényesen berendezett szobák ideálisak a párok számára, akik nyugodt pihenésre és közösen töltött időre vágynak. A helyi látványosságok, a tavasbarlang és a Balaton-felvidék számos programlehetőséget biztosít, a vendégek az apartmanból indulva ismerhetik meg Tapolca természeti és kulturális értékeket.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Malom-tó Vendégház (Tapolca)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Malom-tó Vendégház (Tapolca)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Tapolcán biztosan nem fogtok unatkozni! Látnivalók, programok és kirándulástippek Tapolcán és környékén
A Balatontól 12 kilométerre, a Tapolcai-medence központjában fekszik ez a dinamikusan növekvő kisváros, mely már korábban is fontos bortermelői és kereskedelmi központ volt. Tapolca napjainkra a térség egyik legismertebb turisztikai célpontjává vált, mely egyrészt a rengeteg látnivalónak, másrészt a tavasztól őszig tartó színes programsorozatoknak köszönhető. Érdemes felfedezni a várost és a környékét is.

 

 

Francesco Apartmanház (Velence)

A Velencei-tó partján fekvő Francesco Apartmanház ideális választás a vízi sportok és a strandolás kedvelőinek, akik szeretnék kihozni a maximumot a vízparti nyaralásból. A 80 négyzetméteres vendégházban kényelmesen elfér egy nagyobb család vagy egy baráti társaság is, a közelben pedig éttermeket is találunk, ha épp nem a kertben bográcsozunk. A pancsolás mellett jó alternatíva a tó körbetekerése, vagy egy túra a Velencei-hegységben.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Francesco Apartmanház (Velence)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Francesco Apartmanház (Velence)

 

 

 

Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

Balatonfőkajár egyik hatalmas, zöld kertjében áll látogatóira várva a Levendulás Ház, ahol jó idő esetében a közelben lévő Balatonban, esős időben pedig a teraszon helyett kapott jakuzziban tudunk elmerülni a habokban. A vendégház nappalijában és két hálószobájában kényelmesen elfér hat felnőtt, az ajtón kilépve pedig egy levendulamező fogad. Éttermekben és strandokban is bővelkedik a város, de egy borkóstolóhoz is elég az utca végéig sétálni a Feind Borházba.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

 

 

Tulipán Vendégház (Örvényes)

A családi kézben lévő panzió Örvényes zöldövezeti részén, a Balaton-felvidék természeti szépségei között kínál pihentető szállást. A felnőttbarát Tulipán Vendégházban négy különálló, saját fürdőszobával rendelkező szoba foglalható, a közös konyha mellett pedig választhatunk a szomszédban lévő Huszár Vendéglő étlapjáról is. Rusztikus, barátságos szállás és számtalan programlehetőség a környéken – kell ennél több egy szuper nyaraláshoz?

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Tulipán Vendégház (Örvényes)10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz - Tulipán Vendégház (Örvényes)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Bakony délnyugati szárnyán barangolva sok csodát láthat az ember. Főleg akkor, ha a Tapolcai-medencét és a szeles Kisalföldet összetapasztó kicsiny völgybe is ellátogat. Itt található a történelem visszhangjait visszaverő Sümeg, ahová érdemes több napra tervezni a kirándulást. A kiadós vártúra, a lovagi torna, az étteremlátogatás és a csipetnyi wellness mellé a környék látnivalóit is összegyűjtöttük. Nézd meg, milyen programokat nem hagyhatsz ki, ha a Balatonhoz közeli Sümegre utazol!
A Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely között, a vulkanikus dombokkal színesített félszigeten találjuk Szigligetet, a mesés kis települést, mely annyi élményt tartogat a látogatók számára, hogy akár a nyaralásunk teljes idejét is érdemes a környékre terveznünk. Cikkünkben minden fontos kérdésre választ adunk: hol szálljunk meg, mit kóstoljunk meg és mit nézzünk meg a környéken, úgyhogy elő a bőrönddel és irány Szigliget!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.