Mutatunk egy listát arról, hogy hol milyen szállás- és programlehetőségek várnak rátok. Az összes elérhető karácsonyi szállásajánlatot itt találjátok>>
A bükfürdői Caramell Prémium Resort**** nem csak az ország első holisztikus szállodája, hanem az egyik legkomplexebb szolgáltatáscsomagját nyújtó szálláshelye is. A 142 szobás hotel 2000 m2-es wellnessrészleget is kínál, de a vendégek kikapcsolódását szolgálja a százféle wellness-, szépészeti- és gyógykezelés is. A családok pedig válogathatnak gyerekbarát szolgáltatások sorából.
Ünnepi programok
Karácsonykor sem lesz ez másképp, rengeteg programmal készülnek. A félpanzió keretein belül 24-25-26-án ünnepi svédasztalos vacsorára készülhettek a Mandala étteremben, és minden délután süteménnyel kedveskednek a Buddha bárnál. 24-én vacsora közben megnézhetitek a Karácsonyi fúvósok műsorát, 25-én pedig ajándék ünnepi Instamat fotózást tartanak, ahol fotógéppel képeket készíthettek vicces kellékekkel vagy különleges beállásokkal. 26-án vasárnap Kiss Balázs Bűvészshow - szórakoztató és lélegzetelállító műsorára várják a családot, ezt pedig ünnepi muzsikaszó követi a Mandala étteremben, ahol az Anyalai fivérek zenélnek, de a programoknak még itt sem lesz vége, DJ esttel folytatódik a Cayenne bárban. Akik a téli szünetre is maradnának, azok részt vehetnek 28-án az éjszaka fürdőzésen is. A Caramell Prémium Resort karácsonyi ajánlatáról és a programokról itt tudhattok meg többet>>
Caramell Prémium Resort**** Bükfürdő
Caramell Prémium Resort**** Bükfürdő
Töltsétek az ünnepeket a 40 szobás keszthelyi Kristály Hotelben, ahol teljes körűen felújított szobákkal várnak december 25-31 között. December 26-án a félpanzió keretein belül ünnepi ebéddel készülnek, de ebben az időszakban is korlátlanul használhatjátok a wellnessrészleget, ahol bio finn- és infra szauna, jakuzzi, ametiszt gőzfürdő és Himalája sószoba biztosítja a téli feltöltődést. A Kristály Hotel Keszthely karácsonyi ajánlatáról és a programokról itt tudhattok meg többet>>
Kristály Hotel Keszthely
Kristály Hotel Keszthely
Hajdúszoboszló szívében találjátok azt a 32 szobás családbarát szállodát, a Honey Hotel Family Resort***superiort, ami szintén tökéletes helyszín lehet, ha nem otthon szeretnétek tölteni az ünnepeket. Minden szobához igényelhető gyermek- és bababarát felszereltség is, ami kiemelkedző a haza viszonylatban. A gyerekek megismerkedhetnek Dudu macival, vagy játszhatnak a szakképzett animátorok segítségével.
Ünnepi programok
A karácsonyi ajánlatuk keretein belül érkezéskör üdvözlőitallal kedveskednek a vendégeknek, az ott-tartózkodás alatt pedig melegedhettek a a beltéri kismedencében, vagy az infra szaunában, de a gyerekek sem fognak unatkozni - lesznek ingyenes gyermekprogramok, kreatív foglalkozások, heti ötször esténként pizsi party és mini disco Dudu maci vezényletével. December 24-én lesz közös karácsonyfa díszítés forralt borozással, karácsonyi zenékkel, ajándékozással, majd ünnepi gálavacsorával. 25-én mézeskalács formázásra hívnak titeket, és lesznek interaktív gyermek műsor is. 26-án pedig részt vehettek a Karácsonyi Partyn Dudu Macival. A Honey Hotel Family Resort karácsonyi ajánlatáról és a programokról bővebben itt olvashattok>>
Honey Hotel Family Resort***superior Hajdúszoboszló
Honey Hotel Family Resort***superior Hajdúszoboszló
Varázslatos karácsony vár Zalakaroson is a Belenus Thermalhotel Superior***-ban. A wellness hotelben december 24-én Fésűs Nelly művésznő zenés estjét láthatjátok, 25-én a pezsgős karácsonyi reggelit követően érdemes részt venni a zongoradélutánon, ahol torta- és süteménybüfével, kávékülönlegességekkel, forralt borral és forró punccsal igyekeznek majd a kedvetekben járni. 26-án karácsonyi kóstolót tartanak a pezsgős reggeli után, ahol megízlelhettek teakülönlegességeket, megnézhettek egy csokoládé- és praliné bemutatót, és ha valami nagyon ízlett, a helyszínen vásárolhattok is belőle. További részletek>>
Belenus Thermalhotel Superior*** Zalakaros
A fürdőváros egyik legnépszerűbb szálláshelye, a Hotel Piroska**** karácsonykor is vár wellnessrészlegével, aminek központi eleme a belső élménymedence. A téli hidegben pedig mi esne jobban, mint a szaunavilági pihenés? Kipróbálhatjátok az infra-, bio- és finn szaunát is, de ez még nem minden! Aromaterápiás török gőzfürdő és színterápiás tepidárium is szolgálja a kikapcsolódásotokat. Az ünnepi ajánlatuk keretében a felnőttek most belépőt is kapnak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum gyógyfürdő részlegébe, ahol az egyedi összetételű gyógyvíz gondoskodik arról, hogy ne csak a lelketeknek tegyen jót a karácsonyi pihenés, hanem a testeteknek is. December 24-én és 25-én ünnepi vacsorával zárhatjátok a napot. További részletek>>
Hotel Piroska**** Bük
Az ország északkeleti részén, Miskolctapolcán is remek lehetőségeteket nyílik a karácsonyt megünnepelni. Az Aurora Hotel 400 m2-es wellnessrészlegén feszített víztükrű beltéri medencét és pezsgőmedencét, hagyományos finn szaunát és infrakabint használhattok az ott tartózkodásotok alatt, sőt még a sóbarlang gyógyító erejét is kipróbálhatjátok. Természetesen a hotel az elmaradhatatlan ünnepi vacsorákról is gondoskodik, december 24-én, 25-én és 26-án csodás fogásokkal készülnek. További részletek>>
Aurora Hotel Miskolctapolca
Hogyha az édességek és a forralt bor szerelmesei vagytok, akkor Szilvásvárad a Szalajka Fogadó*** a nektek való hely: mindennap korlátlanul fogyaszthattok a finom süteményekből és a forralt borból is. Bár utóbbit a gyerekek nem élvezhetik, a szálláshely rájuk is gondolt a játszószobával és a mini kalandparkkal a szálloda kertjében. Természetesen a fogadóban sem maradhattok medence nélkül: 12 személyes pezsgőfürdője és beltéri medencéje csak rátok vár, a karácsonyi ajánlat keretében pedig még 30 percet is eltölthettek a masszázsfotelben. További részletek>>
Szalajka Fogadó
A Thermal Hotel Visegrád ünnepi ajánlatában minden korosztályra gondoltak, ha programokról van szó. A legisebbek szórakozásáról Visi Mókus pecsétvadászat és játszótér, a nagyobbakéról X-Box Kinect sarok gondoskodik. A felnőttek pihenését a termálvizes medencék és a fűtött külső illetve belső élményfürdő segíti, továbbá a sportosabbak akár a fűtött szabadtéri úszómedencében is kezdhetik a napot. Ha izomlázuk támadna, akkor a visegrádi hotelben lehetőségük van kipróbálni a holt-tengeri lebegő kabint, melynek vize 40-szer több magnéziumot tartalmaz mint a tengereknek, de relaxációs programnak is tökéletes. További részletek>>
Thermal Hotel Visegrád
A Hotel Aqua Blue egy igazi családias hangulatú szálloda 27-29 fokos élménymedencével és 34-36 fokos ülőmedencével. A gyerekek számára játszószoba is kialakításra került. Szentestén a hajdúszoboszlói hotel közös karácsonyfa díszítést szervez, este pedig ünnepi vacsorán győződhetünk meg a szakács szakértelméről. További részletek>>
Hotel Aqua Blue
Igazán pihentető lesz a karácsony a hévízi Majerik Hotelben*** is. A barátságos hangulathoz illő ünnepi programokat terveznek, mint például a közös karácsonyfa díszítést, és a közös ünnepi vacsorát. Persze a forralt borról és az apró süteményekről sem kell lemondania a vendégeknek. A fürdővárosban sétálva pedig az adventi vásáron, az adventi gyertyagyújtáson, az ünnepi koncerteken és a betlehemi játékokon adhatjátok át magatokat az egyedülálló, varázslatos hangulatnak. További részletek>>
Majerik Hotel*** Hévíz
A Balaton hóesésben utánozhatatlanul gyönyörű, éppen ezért az alsőörsi Hotel Laroba*** vendégeinek reméljük részük lesz a látványában. Szentestén ízletes levesebéddel és karácsonyi süteményekkel készülnek. A gyerekekkel animátor foglalkozik majd az alkotóházban, ahol karácsonyfadíszeket készíthetnek, ami a család többi tagjának tökéletes ajándék lehet. 25-én pedig gyertyafényes, zenés ünnepi vacsorán ünnepelhetünk. További részletek>>
Hotel Laroba*** Alsóörs
A 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference**** az Őrség kapujában, Szentgotthárdon fekszik. Karácsonyi ajánlatuk tartalmazza a belépőt a St.Gotthard Spa & Wellness fürdőbe, amivel elmenekülhettek a hideg időjárás elől a mediterrán, trópusi hangulatú élményfürdőbe. Ha mégiscsak úgy döntötök, hiányzik a karácsonyi hangulat, akkor a legínycsiklandozóbb karácsonyi ízek várnak majd titeket a hotelben. 25.-én Agárdi Szilvia énekesnő fog gondoskodni a varázslatos hangulatról. 27.-én pedig a Kantaloupe Island fog fellépni, megidézve a Cote d'Azur kávéházi hangulatát. A műsorban hiteles előadásban hallhatók majd elhíresült spanyol slágerek. További részletek>>
St. Gotthard Spa & Wellness fürdő