Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kecskeméti Vadaskert - Nyugdíjasok Hetei

2024.10.09 | 1 perc

Folytatódnak az őszi kedvezményes hetek a kecskeméti vadaskertben!

 

Nyugdíjasok heteivel folytatódnak az őszi kedvezményes időszakok a kecskeméti vadaskertben. A kedvezmény 2024. október 7-től 20-ig tart.

Az Örökifjak kedvére és tiszteletére minden hétköznap délelőtt 10:00-10:30-ig látványetetéseket tartunk a szibériai tigriseknél, a rézusz makákóknál, és a dámszarvasoknál, valamint a csacsiknál.

Ezeken a heteken a Nyugdíjasok kedvezményes 500.- forintos jeggyel látogathatják a Vadaskertet.

Kecskeméti Vadaskert - Nyugdíjasok Hetei - Fotó: Kecskeméti VadaskertKecskeméti Vadaskert - Nyugdíjasok Hetei - Fotó: Kecskeméti Vadaskert

 

 

Borítókép: Kecskeméti Vadaskert

 

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Tök jó programokat, szellemes meglepetéseket és félelmetesen sok élményt tartogat az október. Fedezd fel a halloweeni és tökös eseményeket - akár családosan, vagy az igazi rémisztésért látogass el a felnőtteknek szóló eseményekre.
Magyarországi bemutatóra készül a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar november 6-án, 19.00 órakor a Müpában.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Őszi újjászületés − gyógyulás és pihenés Magyarország gyógyfürdőiben
2024.09.13 | 5 perc | Hová utazzak? | Wellness | Utazási tippek
Itt fáj, ott fáj? Néha elég lehet egy kiadós fürdőzés az éltető gyógyvízben, és az ember valósággal újjászületik! Szerencsére, Magyarország fantasztikus gyógyfürdőiben a testi- lelki felfrissülés egyszerre is megvalósítható. Melyik 6 szenzációs úti célt ajánljuk nyugdíjasoknak? Nézzük!
Végre indul a kirándulós szezon! – Ezek a helyek nem maradhatnak ki
Nem kell a kardunkba dőlni azért, mert véget ér a nyár, ugyanis a lehulló falevelekkel elérkeznek a tökéletes őszi kirándulós napok is. Hoztunk 8 ötletet, melyekben egyforma arányban kap szerepet a gyönyörű tájkép, a borkóstolás és a kirándulás, úgyhogy ideje felhúzni a túrabakancsot, és meghódítani Magyarország legszebb természeti kincseit.