Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Melyik helyre utaznátok? − szállástippek őszi wellness hétvégékhez

Az esős, ködös, borongós napok már itt vannak, hogy végleg leszámoljanak a forró nyárral. Azonban ilyenkor sem kell lemondanotok az utazásról, kirándulóhelyekről, gasztrokalandokról. Elérkezett ugyanis az őszi wellness hétvégék ideje! Ugorjatok el egy kis kényeztetésre a párotokkal, a barátokkal vagy a családdal és fürdőzzetek az élményekben! Figyelem, szuper szállástippek következnek!

 

„Vissza a természetbe!”: Lifestyle Hotel Mátra**** (Mátraháza)

A kalandorlelkű kirándulóknak és a csendes elvonulásra vágyóknak van egy közös, titkos helyük, ahol mindketten jól érzik magukat és a táj szinte megszólal… Ez a Mátra vadregényes vidéke. Keressétek fel Mátraházát, amely egy igazi luxus szállodát rejt, a négycsillagos Lifestyle Hotel Mátrát!

Higgyétek el: itt még a standard szoba is prémium minőséget jelent! A jakuzzis lakosztályból azonban eszméletlen panoráma nyílik a Kékestetőre vagy Gyöngyösre. Az Amethyst Spa külső és belső medencéiben rálelhettek a régen áhított harmóniára – a természet közelsége mellett. Egy kis ringatózás a sodrófolyón, pilledés a pezsgőágyakon vagy a szaunában és máris olyanok lesztek, mint akiket kicseréltek. Próbáljátok ki a súlytalanságot imitáló lebegésterápiát is!

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Lifestyle Hotel Mátra**** (Mátraháza)Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Lifestyle Hotel Mátra**** (Mátraháza)

Fedezd fel a Mátra különleges kirándulóhelyeit és látnivalóit>>

 

 

Ahol a családok is lazíthatnak: CE Plaza Hotel**** (Siófok)

Ősszel a balatoni pancsolás már nem opció. Helyette azonban bátran választhatjátok a siófoki CE Plaza Hotelt, amely a családok számára több szempontból is ideális. Se vége, se hossza gyermekbarát szolgáltatásoknak, amelyekből csak egy kis szelet a minden korosztálynak tökéletes szállodai játszóház. A mesevetítés, a társasozás, a pingpongozás vagy a hatalmas ugrálóvár egész évben szuper időtöltést jelent. 

A szárazföldi kalandok után a Coral wellness nyújt felfrissülést. Az élmény- és gyermekmedence, valamint a pezsgőfürdő kényeztető ölelésében öröm lesz elmerülni. Ha pedig mindezt egy kis masszázzsal és szaunázással is ötvözitek, garantált lesz a testi-lelki feltöltődés.

Tovább a CE Plaza Hotel ajánlataihoz>> 

Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - CE Plaza Hotel (Siófok)Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - CE Plaza Hotel (Siófok)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Balatoni látnivalók a színes őszi falevelek bűvöletében
A Balaton környéke telis-teli emlékekkel bíró látnivalókkal: hol egy geológiai csodát, hol egy múltat idéző templomromot fedezhetünk fel. Mindegyiknek különlegessége, hogy a múlt megismerése mellett csodálatos természeti látnivalókkal kényeztetnek, melyek ősszel még színesebb arcukat mutatják.

 

 

„Semmittevés után édes a pihenés”: Hotel Piroska**** (Bükfürdő)

Számoljátok a napokat az őszi wellness hétvégéig? Ne várjatok sokat, foglaljatok már most szállást a Hotel Piroskába! Ez a hangulatos, szuper hely a fürdőzés egyik fellegvárában, Bükfürdőn található és szenzációs wellness oázissal rendelkezik. A masszázsfúvókákkal felszerelt élménymedencén és pezsgőfürdőn kívül elképesztő szaunavilág gondoskodik a kényeztető pihenésetekről. Az édes élet jegyében érdemes beszerezni némi frissítőt is a wellness bár kínálatából.

A szálloda mindezeken túl termelői finomságokkal, kitűnő ételkompozíciókkal és mámorító borokkal csábít pazar kulináris utazásra reggeltől estig. A dizájnos, modern szobákban még a nehezen alvók is könnyen álomba szenderülhetnek az egész napos wellness és semmittevés után. 

Tovább a Hotel Piroska ajánlataihoz>>

Tipp! Azoknak, akik szívesen fedezik fel a látnivalók mellett az ízeket is, mindenképp kóstolják végig az elegáns Granario Étterem fantasztikus kínálatát!

Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Hotel Piroska**** (Bük, Bükfürdő)Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Hotel Piroska**** (Bük, Bükfürdő)

 

 

Wellness hétvégére tervezve: Hotel Kiss**** (Tata)

Iskolakezdés, felpörgött munkatempó… bőven van mit kipihenni ősszel is. Ajándékozzátok meg magatokat egy minőségi lazítással a tatai Hotel Kiss szállodában! A szobákat mesés kényelem jellemzi, ahol bármikor ledőlhettek egy kicsit ejtőzni, ha teleraktátok a hasatokat a Borostyán Étterem kiváló ételeivel. 

Utána gond nélkül belevethetitek magatokat a wellness oázis örömeibe. Szeptembertől júniusig a beltéri, feszített víztükrű úszómedencében mozgathatjátok meg magatokat egy kiadós szaunázást követően. A puha nyugágyakon pedig békére lelhettek az aquafitness után vagy egy jó könyv társaságában. Sőt, mi több: a helyetekben az élményeket egy remek masszázzsal koronáznánk meg! 

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Hotel Kiss (Tata)Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Hotel Kiss (Tata)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A vidék 10 izgalmas étterme, amiért érdemes útra kelned!
Lehet a legkisebb bisztró hazánkban vagy épp a legromantikusabb, egy biztos: ezekért az éttermekért érdemes átutazni akár az egész országot. Bemutatunk 10 olyan vidéki vendéglátóhelyet, melynek kialakítása és az elkészített ételek minősége is a tökéletes felé hajlik.

 

 

Sportos és lazítós programok egy helyen: Dráva Hotel Thermal Resort**** (Harkány)

A magyar-horvát határ közelében megbújó Harkány elsősorban páratlan gyógyfürdőjéről híres. Látogassatok el ide, ha egy felejthetetlen wellnessezésre vágytok és ha így tesztek, foglaljatok szállást az innen egy ugrásra található Dráva Hotel Thermal Resortba

A meseszép, zöld környezetben megbújó szálláshelyen ízlésesen berendezett, kellemes szobák sorakoznak. Ám biztos nem lesz panasz a hazai- és nemzetközi ízekkel zsonglőrködő étterem, illetve a lobby bár széles kínálatára sem. A szenzációs wellness központ medencéi, szaunái mellett ráadásul a sportos szolgáltatásokból sincs hiány. Teniszezzetek vagy béreljetek kerékpárt és fedezzétek fel együtt Harkány szépséges látnivalóit! 

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Dráva Hotel Harkány****Szállástippek őszi wellness hétvégékhez - Dráva Hotel Harkány****

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A makettparkok még a komoly felnőtteket is visszarepítik fiatalkorukba, ahogy az apró épületek látványa gyermeki izgalommal tölt el bennünket. Egyszerre játszhatunk és tanulhatunk ezekben az intézményekben, így aki még nem vizsgálta meg akár a Parlament minden apró részletét egy arasznyi távolságból, annak eljött az idő, hogy egy teljesen más szögből is megismerje hazánk büszkeségeit.
Kocsma és templom egy épületben? Szálasi földalatti bunkere az erdőben? A körülbelül 600 lelket számláló Brennbergbánya amilyen parányi, épp olyan különleges. Keressétek fel velünk Magyarország első szénbányájának legendákkal átszőtt helyszínét, ami Soprontól nem messze és az osztrák határtól alig 1 km-re fekszik!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod!
Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.