Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre

Ha egy esti randiötlettel kell előállnunk, vagy egy nagyobb baráti társaság számára gondolkodunk programon, akkor egy kertmozis filmnézésnél nehezen találhatunk jobbat. Gondoskodjunk egy kis ropogtatnivalóról, és már nézhetjük is a régi-új klasszikusokat, amint leszáll az este.

 

Budapest Garden (Budapest)

Az óbudai Budapest Garden idén is elindítja kertmozi programsorozatát, amely biztosan az egyik legfelkapottabb eseménye lesz a 3. kerületi szabadtéri komplexumnak. A jó hír, hogy a filmek egész nyáron ingyenesen nézhetőek, és éhesek sem maradunk, hiszen számtalan fajta street fooddal és rágcsálnivalóval hangolódhatunk a napnyugtakor induló vetítésre. A filmek listáját a honlapon követhetjük nyomon, csak érkezzünk időben, mert helyfoglalásra nincs lehetőség.

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Budapest Garden Facebook oldalaKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Budapest Garden Facebook oldala

 

 

Paulaner Sörkert és Kertmozi (Budapest)

A margitszigeti szökőkút mellett elhaladva jobb oldalt találjuk a Paulaner Sörkert és Kertmozit, ahol a hatalmas kivetítők már messziről odacsalogatják az arra sétálókat. Az Eb ideje alatt a focimeccseket követhetjük figyelemmel a fehér vásznakon, július közepétől pedig mozifilmek veszik át a stafétát a labdarúgástól. 

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Paulaner Sörkert és Kertmozi Facebook oldalaKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Paulaner Sörkert és Kertmozi Facebook oldala

 

 

Fövenyes Kertmozi (Balatonudvari)

A Balatonudvariban található retró hangulatú Fövenyes Kertmoziban egész nyáron premierfilmeket nézhetünk a szabad ég alatt, de a mainstream vonal mellett a művészfilmek kedvelőire is gondoltak, sőt délelőttönként gyermekeknek szóló meséket is műsorukra tűznek. A szervezők minden eshetőségre felkészültek, semmi sem zavarhatja meg az esti kikapcsolódást, így popcorn, szúnyogriasztók és hideg idő esetén pokrócok várják a látogatókat.

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Fövenyes KertmoziKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Fövenyes Kertmozi

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hűsöljetek együtt a Balaton partján: családbarát strandok a Balatonon
Az egyik legfontosabb kérdés a családi nyaraláson, hogy hol fogunk strandolni. A Balatonon rengeteg lehetőség közül választhatunk, de nem mindegy, hogy milyen szolgáltatások közül válogathatunk. A cikkünkben összegyűjtött strandokon olyan szuper lesz az együtt töltött idő, hogy ősztől tavaszig ide vágyunk majd vissza.

 

 

Balatonakali Kertmozi

Hihetetlen, de idén már több mint 50 éve várja a filmrajongókat a Balatonakali Kertmozi, mely a helyi művelődési központ kertjében nyerte el végleges helyét. Helyfoglalásra ugyan nincs lehetőség, de a 170 férőhellyel rendelkező komplexumban nagy valószínűséggel mindenki talál magának ülőhelyet. A mozi idén megújult környezetben várja az érdeklődőket, úgyhogy ha a környéken járunk, ragadjunk magunkhoz egy hideg frissítőt és semmiképpen ne hagyjuk ki ezt a különleges élményt!

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Balatonakali KertmoziKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Balatonakali Kertmozi

 

 

Balatonlelle Kertmozi 

Balatonlellén még rossz idő esetén sem kell módosítanunk esti programunkon, ha mozizást terveztünk, hiszen teljesen fedett nézőtérrel és a legfrissebb filmkínálattal teszik feledhetetlenné a nyaralás napjait a Balatonlelle Kertmozi. Ha valakit az tartana vissza, hogy esetleg a szabadtéri körülmények rontanak a vetítés minőségén, annak jó hírünk van; az ország egyik legmodernebb technológiáját hozták el a városba, így akárcsak a fővárosi multiplexekben, itt is 4K felbontásban, Dolby Digital hangrendszerrel nézhetjük kedvenceinket.

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Balatonlelle KertmoziKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Balatonlelle Kertmozi

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Napfénnyel jobban csúszik az ebéd - a legjobb vidéki teraszos helyek
Ebben a jó időben nem csak az ebéd, de akár már egy kávé is sokkal jobban esik, ha a szabad levegőn fogyasztjuk el, miközben napsugarak cirógatják az arcunkat. Ehhez nem kell kertes ház, elég egy kiülős hely, ebben pedig szívesen megadjuk a kezdő lökést; jelen cikkünkben 6 olyan vidéki teraszos éttermet gyűjtöttünk össze, ahol sem a hangulatra, sem a kínálatra nem lesz panasz!

 

 

Pirogránit Kertmozi (Pécs)

Június 9-től minden vasárnap moziteremmé változik a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit udvara, ahol 10 alkalommal olyan klasszikusokat vetítenek újra, mint a Dirty Dancing, a Mátrix, a Szárnyas Fejvadász vagy a Wall-E. Az este 9 órai kezdés előtt javasoljuk, hogy mindenki érkezzen 1-2 órával korábban, ugyanis a vetítést megelőzően még egy tematikus sétán is részt vehetünk, melynek során idegenvezető segítségével ismerhetjük meg a negyed legizgalmasabb látnivalóit.

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

 

 

Zalakarosi Kertmozi 

1976 óta mozizhatunk a csillagos ég alatt Zalakaroson, melyet az elmúlt évek során sajnos a bezárás fenyegetett, de szerencsére sorsa jóra fordult és egy teljes körű renovációt követően újra régi fényében ragyogva nyitja meg esténként kapuit a filmek szerelmesei előtt. A korszerű digitális technikával felturbózott intézményben azért a régi kor feelingjét idéző, szegecselt bőrfoteleket megtartották, így ha valaki nosztalgiázni menne hozzájuk – még ha csatos Bambi már nem is kapható –, csalódni biztosan nem fog.

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Zalakarosi Kertmozi Facebook oldalaKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Zalakarosi Kertmozi Facebook oldala

 

 

Várkert Downtown (Szeged)

Kocsma vagy szabadtéri szórakozóhely a szegedi Várkert Downtown? Talán minden egyben, de az biztos, hogy a dél-magyarországi város egyik legnépszerűbb találkozó- és pihenőhelyévé vált az elmúlt években. A fiatalok mellett a kisgyermekes családok is találhatnak maguknak itt elfoglaltságot a nyári napok alatt, főleg mióta heti egy alkalommal szabadtéri mozivá avanzsál a belvárosi kerthelyiség. Szóljunk a barátainknak, igyunk egy koktélt és nézzük meg századszorra is kedvenc filmünket Szeged leghangulatosabb nyitott terén!

Kertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Várkert DowntownKertmozis élmények országszerte a meleg nyári estékre - Fotó: Várkert Downtown

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Merülj el a végtelen pihenés élményében az alábbi 5 szálláshely valamelyikén! A jakuzzi szerintünk éppen olyan, mint egy ínycsiklandó hab egy egyébként is finom tortán: akár anélkül is elégedettek lehetünk, de mégis az teszi teljessé az élményt… Ha te is így vagy ezzel, és szívesen lazítasz pezsgőfürdőben, akkor ezt a bakancslistát pont Neked állítottuk össze. Pezsgésre fel!
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.