Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi!

Mindannyian mást keresünk egy nyaralás során, hiszen van, akinek nélkülözhetetlen a wellness, van, aki nyugalomra vágyik, és akad persze olyan is, akinek a családbarát szolgáltatások a fontosak. Cikkünkben olyan balatoni szállásokat hoztunk, melyek között biztos megtaláljátok a számotokra megfelelőt, bármi is legyen a prioritás.

 

Prémium Hotel Panoráma**** (Siófok)

A siófoki hotel a központi Aranyparton kapott helyet, így ha a szálloda nyújtotta szolgáltatások kipróbálását követően belevetnénk magunkat a balatoni éjszakába, arra is remek lehetőséget nyújt a Prémium Hotel Panoráma. Ha viszont csendre vágynánk, akkor wellnessrészlege tökéletes hely lesz a relaxációhoz, fedett úszómedencéi, szaunaparkja, különleges barlangfürdője a felnőttek, míg élményelemekkel felturbózott kültéri egységei, játszószobája és játszótere a legkisebbek számára okoz majd feledhetetlen élményeket. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Prémium Hotel Panoráma**** (Siófok)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Prémium Hotel Panoráma**** (Siófok)

 

 

Hotel Wellamarin****sup (Zamárdi)

Zamárdi gyönyörű szabadstrandja mellett nyitotta meg kapuit a Hotel Wellamarin, melynek tervezésekor óriási hangsúlyt fektettek a feng shui elvű kialakításra, így szobái, közösségi terei és természetesen spa-egysége már színeivel és berendezésével is hihetetlen nyugalmat áraszt. Black & Orange wellnesscentrumuk erre rátesz még egy lapáttal, hiszen bel- és kültéri élménymedencéivel, szaunavilágukkal nemcsak testünk, hanem lelkünk is teljesen feltöltődik a nyaralás végére. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Hotel Wellamarin****sup (Zamárdi)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Hotel Wellamarin****sup (Zamárdi)

 

 

 

Páros faház (Balatonföldvár)

Pároknak szuper nyaralási lehetőséget biztosít a Balatonföldvár szívében található Páros faház, ahol minden megtalálható, ami pihenésünkhöz elengedhetetlen; hatalmas franciaágy, saját konyha, bográcsozási lehetőség, így teljesen önállóak maradhatunk. Ha pedig a 10 percre található strandot esetleg elunnánk, a kertben kiépített medence, jakuzzi vagy dézsa bőven kínál választási lehetőséget. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Páros faház (Balatonföldvár)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Páros faház (Balatonföldvár)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hűsöljetek együtt a Balaton partján: családbarát strandok a Balatonon
Az egyik legfontosabb kérdés a családi nyaraláson, hogy hol fogunk strandolni. A Balatonon rengeteg lehetőség közül választhatunk, de nem mindegy, hogy milyen szolgáltatások közül válogathatunk. A cikkünkben összegyűjtött strandokon olyan szuper lesz az együtt töltött idő, hogy ősztől tavaszig ide vágyunk majd vissza.

 

 

Balla Nyaraló (Siófok)

Ha 4-6 fő részére keresünk különálló nyaralót Siófokon, a Balla Nyaralót mindenképpen érdemes megfontolni. Az 500 négyzetméteres telken álló házat 2021-ben teljesen felújították, jelenleg 3 szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba és jól felszerelt konyha fogadja a pihenni vágyókat. Szórakozási lehetőségként lengőtekét szereltek fel a tulajdonosok, de egy kőgrill és tűzrakóhely is elhelyezésre került a kertben. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Balla Nyaraló (Siófok)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Balla Nyaraló (Siófok)

 

 

Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)

Ha gyerekkel utazunk nyáron, akkor a balatonfüredi Danubius Hotel Marinát csak ajánlani tudjuk. Az all inclusive ellátásnak hála még a legválogatósabb csöppségek sem fognak éhen maradni, ha pedig túl sok energiájuk marad, a Wibit vízi élménypark játékai után az esti altatás percekre redukálódik majd. Akkor sem kell aggódnunk, ha esőfelhők gyülekeznek az égen, hiszen fedett medencék, játszószoba és benti programok várják a vendégeket az év minden napján. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)

 

 

Hunguest Hotel Bál Resort**** (Balatonalmádi)

A népszerű balatoni üdülőváros a szállodával karöltve ideális hely lesz, ha szeretnénk elvonulni néhány napra a mindennapok elől, Balatonalmádi természeti értékei és a Hunguest Hotel Bál Resort szolgáltatáspalettája az egész család számára hatalmas élményt nyújt. Hídon megközelíthető saját partszakasz, játszótér és belső pancsolók a kicsiknek, míg a szülők a szálló spa-centrumában lazíthatnak a sűrű hétköznapokat követően. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Hunguest Hotel BÁL Resort****sup (Balatonalmádi)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Hunguest Hotel BÁL Resort****sup (Balatonalmádi)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Közönségkedvenc éttermek a Balaton északi partján
Fedezd fel a Balaton északi partjának éttermeit és vendéglőit! Ha nem szeretnétek kutakodással tölteni az időt, akkor a legjobb helyen jártok, ugyanis itt összegyűjtöttük nektek a nyolcat a legjobbakból.

 

 

Aquilo Hotel Panoráma*** (Tihany)

Szállodai szobát vagy apartmant is foglalhatunk Tihany egyik gyöngyszemében, melynek komfortos lakosztályai mellett az igazi húzóereje saját, kis szigetre megálmodott privát strandja. Kortyoljuk reggeli kávénkat a tó lenyűgöző panorámájában gyönyörködve, élvezzük a Balaton hűsítő vízét és napozzunk a modern füves partszakaszon, vagy pattanjunk biciklire és járjuk be a környéket az Aquilo Hotel Panoráma előtt elhaladó, kiváló kirándulási lehetőségeket biztosító kerékpárút valamelyikén. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Aquilo Hotel Panoráma*** (Tihany)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Aquilo Hotel Panoráma*** (Tihany)

 

 

 

Világos Hotel*** (Balatonvilágos)

Ha nem szeretnénk azzal tölteni vakációnk legnagyobb részét, hogy a megfelelő vízpartot keressük, akkor már meg is találtuk a legideálisabb helyet nyaralásunkhoz, ugyanis a Balatonvilágoson fekvő Világos Hotel közvetlenül a tó mellett található, így valóban csak pár lépést kell megtennünk a felfrissülést hozó vízig. Mindemellett gyönyörű kilátás, modern, mindennel felszerelt szobák és isteni ételek várnak, ha mellettük tesszük le a voksunkat – hát kell ennél több? Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Világos Hotel*** (Balatonvilágos)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Világos Hotel*** (Balatonvilágos)

 

 

Kardamom Apartman (Szigliget)

A 20 éve a szigligeti vendéglátásban szervesen részt vevő család a tavalyi évben úgy döntött, hogy nem elégszik meg kizárólagosan az éttermi szférával, valódi házigazdákká akarnak válni, így született meg a Kardamom Apartman ötlete, mely egy százéves parasztház falai között kelt életre. A vendégház udvaráról 5 különálló apartman nyílik, melyek különböző stílussal, színekkel és berendezéssel lettek teljesek, de felszereltségben és hangulatban megegyezve gondoskodnak arról, hogy aki egyszer megízleli a Kardamom világát, az el se akarjon menni a balatoni településről. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Kardamom Apartman (Szigliget)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Kardamom Apartman (Szigliget)

 

 

Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)

Beindult a balatoni szezon, de ha időben foglalunk, még a nagy tömeg előtt eltölthetünk néhány kellemes napot május utolsó hétvégéjén ezen a szálláson. A vonyarcvashegyi Villa Plattansee megalkotói mindenre gondoltak, ami a vendégek kikapcsolódását szolgálhatja;  panorámás reggelizőterasz, napozóterasszal kiegészült medencék külön a felnőtteknek és a gyerekeknek, drinkbár a vízpart mellett, valamint olyan szabadidős tevékenységek, mint pingpong, tollaslabda, röplabdapálya és játszótér teszik lehetővé, hogy akár a tóhoz se kelljen elsétálnunk a nyaralós hangulatért. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)Balatoni szállást keresel? Ezek között biztosan meglesz az igazi! - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Országszerte megannyi kalandpark, vidámpark és extrém játszótér vár minden adrenalinlöketre vágyó kicsit és nagyot. Csupán azt kell eldöntenünk, hogy a komoly készségeket igénylő sportokat próbáljuk ki, vagy a könnyed szórakozásnak szenteljük a napunkat. Válogass Magyarország élmény-, vidám- és kalandparkjai közül, és töltsd meg a nyarat extrém élményekkel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!