Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni szállások baráti áron

Bár igencsak megemelkedtek az árak a Balatonon, még mindig akad olyan kiváló ár-érték arányú szállás, ahol gondtalanul telhet a pihenésünk. Mutatunk néhány olyan alternatívát, melyek kedvező áron kínálnak kiváló szolgáltatásokat kedvenc balatoni városainkban.

 

BL Garden Panzió***, Balatonlelle

Azok akik a BL Garden Panzióban szállnak meg kedvükre használhatják a BL Yacht Club wellness központját és természetesen elérhetővé válik a privát homokos strandrész is, így nyugodt környezetben élvezhetjük a pihenést. A panzió kétágyas szobái teljeskörűen felszereltek, síkképernyős tv és hűtő teszi tökéletessé a nyári napokat. A kertben található szabadtéri úszómedence és játszótér a kisgyerekkel érkezők számára ideális megoldás, míg a wellness rajongókra a klub teljesen új, vízparti panorámás szaunája lesz nagy hatással. Nyáron napi ebédmenü, hétévégenként kemencében sült pizza vonzza az éhes vendégeket egy kellemes falatozásra. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - BL Garden Panzió*** (Balatonlelle)Balatoni szállások baráti áron - BL Garden Panzió*** (Balatonlelle)

 

 

Aqua Blue Apartmanok, Siófok

Az Aranyparttól csupán 300 méterre fekvő Aqua Blue Apartmanok kiváló lehetőséget nyújtanak egy rövidebb vagy hosszabb siófoki tartózkodás esetén. A hangulatos apartmanok mindegyike tóra néző terasszal rendelkezik, a vendégek a privát strandszakasz előnyeit élvezhetik, a gyerekek számára játszótér és az alig 500 méterre található Bebo vízipark teszi feledhetetlenné a nyaralást. A vendégek kényelméről síkképernyős kábeltévé, jól felszerelt konyha és fürdő gondoskodik, wifi és díjmentes magánparkoló teszi teljessé a kínálatot. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Aqua Blue Apartmanok (Siófok)Balatoni szállások baráti áron - Aqua Blue Apartmanok (Siófok)

 

 

Holiday Hotel Csopak

A strand közelsége és a szálláshoz járó ingyenes strandbelépő az egyik legnagyobb vonzereje a retro hangulatú Holiday Hotel Csopak, mely kétágyas és családi szobáival várja a vendégeket. A svédasztalos ellátás büféreggelit és büfévacsorát foglal magába, de ha ezeken kívül is frissítőkre vágynánk, a Holiday Presszó teraszán azokat elfogyaszthatjuk. A szálloda nagy parkjában a gyerekek önfeledten játszhatnak, a balatoni strandon óriás csúszda, röplabda- és focipálya várja a gyerekeket. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Holiday Hotel CsopakBalatoni szállások baráti áron - Holiday Hotel Csopak

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Közönségkedvenc éttermek a Balaton északi partján
Fedezd fel a Balaton északi partjának éttermeit és vendéglőit! Ha nem szeretnétek kutakodással tölteni az időt, akkor a legjobb helyen jártok, ugyanis itt összegyűjtöttük nektek a nyolcat a legjobbakból.

 

 

Világos Hotel***, Balatonvilágos

Közvetlenül a Balaton-parton áll a saját stranddal, nyugágyakkal felszerelt Világos Hotel, ahol rossz idő esetén a beltéri medencét és a finn szaunát is használhatjuk. Erkélyes, balatoni panorámával rendelkező, műholdas tévével, hűtővel felszerelt szobái igényes környezetet biztosítanak a vendégeknek. Míg a kicsik számára gyermekmedence és játszótér teszi teljessé a nyaralást, a felnőttek teniszezhetnek vagy a napozóteraszon pihenhetnek. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Világos Hotel*** (Balatonvilágos)Balatoni szállások baráti áron - Világos Hotel*** (Balatonvilágos)

 

 

Viktor Bor- és Vendégház****, Balatonmáriafürdő

Ebben a szépen berendezett, 17 kétágyas légkondicionált szobával, továbbá 2 családi apartmannal rendelkező vendégházban minden a kényelemről szól. A Viktor Bor- és Vendégház a város központjában, a strandtól csupán 50 méterre fekszik, melynek használata ingyenes a szálloda vendégei számára. Udvarán medence és napozóágyak várják a pihenni vágyókat, a kellemes gasztronómiai élményekről saját éttermében készített hazai és nemzetközi fogások és a ház borászata gondoskodik. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Viktor Bor- és Vendégház**** (Balatonmáriafürdő)Balatoni szállások baráti áron - Viktor Bor- és Vendégház**** (Balatonmáriafürdő)

 

 

Zsanett Hotel***, Balatonkeresztúr

A Zsanett Hotel meseszép virágos parkja és hangulatosan kialakított medencés kertje egyből szívünkbe lopja magát. A 30 szobás családi tulajdonban lévő szálloda kényelmes szobákkal fogadja a vendégeket. A kikapcsolódásról egy hatszemélyes jakuzzi, finn szauna gondoskodik, de a kertben sportolhatunk is: négy sporteszközből álló szabadtéri fitnesspark, strandröplabda pálya, strandfoci pálya, pingpongasztal és kerékpárok várják a mozgás szerelmeseit. A hotel csupán 5 percre fekszik a Balatonparttól, a nudista strandot 10 perc sétával érhetjük el. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Zsanett Hotel*** (Balatonkereszttúr)Balatoni szállások baráti áron - Zsanett Hotel*** (Balatonkereszttúr)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Balatoni múzeumok – Kösd össze kulturális kalandozással a tóparti sétákat!
Ha a balatoni kiruccanás alatt egy kis kultúrára szomjaztok, irány néhány balatoni múzeum!

 

 

Villa Plattensee***, Vonyarcvashegy

A Villa Plattensee vonzereje a dupla medencében rejlik, egy külön a gyerekeknek és egy a felnőtteknek. Ha a Balaton bársonyos vízére vágyunk, csupán 150 métert kell sétálnunk a partig. Ám ha a villa parkjában töltenénk az egész napot, napágyak, napernyők és még egy drinkbár is a rendelkezésünkre áll. A panzió többféle szobatípust kínál, standardtól a deluxe kategóriáig, 58 nm-es apartmanja pedig egy nagyobb családnak is kényelmes pihenést garantál. Reggelente bőséges büféreggelivel várják a vendégeket. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)Balatoni szállások baráti áron - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)

 

 

Hotel Nostra, Siófok

Retró hangulatú, ám kivételesen jó elhelyezkedéssel rendelkezik a Hotel Nostra. Siófok üdülőövezetében található, a Balaton csupán 100 méterre fekszik, könnyű megközelíteni. Az egyszerűen berendezett, klíma nélküli szobákban műholdas tévé és hűtőszekrény teszi kényelmessé az ott tartózkodásunkat. 41 kétágyas szobája parkra néz, hűvös érzetet adnak a környező fák. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Hotel Nostra (Siófok)Balatoni szállások baráti áron - Hotel Nostra (Siófok)

 

 

CE Napfény Hotel***, Siófok

A balatoni kikötő mellett, a Jókai Parkban fekvő CE Napfény Hotel 5 perc sétára helyezkedik el Siófok központjától, a strandtól pedig 150 méterre található. A település egyik kedvelt szórakoztató centruma karnyújtásnyira fekszik, esténként számos bár és éjszakai klub várja a vendégeket. A hotel 57 szobája kényelmes pihenést biztosít, tévé, hűtőszekrény és vízpartra néző erkélyek biztosítják a gondtalan nyaralást. Kisgyerekkel érkezők számára a recepció mellett található gyereksarok és a közelben található park játszótere biztosítja az önfeledt szórakozást. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - CE Napfény Hotel*** (Siófok)Balatoni szállások baráti áron - CE Napfény Hotel*** (Siófok)

 

 

Neptun Hotel****, Badacsony

A település szívében, különleges hangulatú épületben találjuk a 15 szobával rendelkező Neptun Hotelt. Családias, meghitt légkör fogadja a vendégeket, az ide érkezők légkondicionált szobákban pihenhetnek, ahol síkképernyős tévé teszi teljessé a kikapcsolódást. A hotel felnőttbarát szálláshelyként üzemel. A teljes ellazulást sókamrával, szaunával, jakuzzival és tepidáriummal felszerelt barátságos wellness részleg biztosítja. A szálloda saját étteremmel büszkélkedhet, mely igen népszerű a környéken. Tovább az ajánlatokhoz>>

Balatoni szállások baráti áron - Neptun Hotel**** (Badacsony)Balatoni szállások baráti áron - Neptun Hotel**** (Badacsony)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
„A Bodrogköz szép, gazdag vidék” – írta a Bodrog és a Tisza között elterülő természetföldrajzi kistájról Petőfi Sándor 1847-ben. Közel 200 évvel később mi sem fogalmazhatnánk ennél lényegretörőbben, hiszen a Bodrogköz telis-tele van olyan kincsekkel, amelyekért érdemes felkerekedni. És bár ez a terület a Kárpát-medence egyik legszárazabb része, látnivalók terén kicsit sem szikár.
Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!